Údolí iluzí přehled
Kate O'Hara
V druhé části rodinné ságy spojuje autorka dramatické osudy rejdařské rodiny Caldwellů s proměnou Hollywoodu v centrum filmového průmyslu. Jako jeden z prvních má správný čich Frank Maynard, který pochází z nejchudších poměrů a kterého spojuje nešťastná láska s Harriet Caldwellovou, dcerou rejdaře. Frank rychle vystoupá v ještě mladém světě kinematografie na šéfa studia. Ale stojí mu úspěch skutečně za to, aby obětoval osobní štěstí a svou lásku?... celý text
Literatura světová Pro ženy Historické romány
Vydáno: 2022 , Ikar (ČR)Originální název:
Tal der Illusionen, 2019
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Údolí iluzí. Přihlašte se a napište ho.
Ráda jsem se vrátila k pokračování této ságy a ponořila se do života jejich hrdinů. Kniha mě moc bavila.
Druhý díl ságy je čtivejší jako první díl,protože v tomto dílu je už víc o sourozencích Harriet,hlavně o její sestře Ashley.Je to pěkný díl,už se těším na třetí a poslední díl.
Kniha Údolí iluzí v seznamech
Už první díl se mi líbil, tenhle je ještě lepší. Moc se mi líbil pohled na svět starého Hoollywoodu, kdy teprve začínal němý film. Osudy Caldwellů mě baví, třetí díl si určitě nenechám ujít.