Atentát přehled

Atentát
https://www.databazeknih.cz/img/books/66_/66303/meteor-atentat-66303.jpg 4 15 15

Meteor série

< 5. díl >

Další příběh Nävis, dívky nalezené na opuštěné kosmické lodi, která je vybrána jako agentka, hledající nové formy života na neznámých planetách. Na planetě TRI-JJ 768 dochází k revoluci, když mladý idealista chce přinést svobodu utlačovaným masám za jakoukoliv cenu. Právě on doprovází Nävis při putování po zamrzlé studené zemi do tajného komplexu, v němž se skrývá děsivá pravda o podstatě této planety a kde dívka získává naději na zprávy o svém ztraceném lidu. (mlp.cz)... celý text

Literatura světová Komiksy Sci-fi
Vydáno: , BB art
Originální název:

Sillage


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Atentát. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (2)

Atlantis
04.06.2018 2 z 5

Tento díl se úplně nevydařil. Tradičně skvělá kresba je narušována téměř experimentální prací s panely, kvůli čemuž jsem se občas lehce ztrácel.
Nejslabším článkem Atentátu je ale jeho příběh, který naprosto nikam nevede. Možná jde o začátek většího arku a celá linka se později rozjede, ale tady to působí nedotaženě. Alespoň jsme se dozvěděli další info o fungování Meteoru.
Atentát je pro mě určitě nejslabší díl Meteoru, ale možná je to jen proto, že mě tématika terorismu už prostě unavuje.

Kapis
10.01.2014 4 z 5

No jo, máme po 11.září 2001, je třeba toho využít a nenápadně napumpovat do mládeže jak to správně uchopit a pochopit, i když strašní nelidští teroristé zde mají překvapivě mnoho místa, aby ukázali své pohnutky, dokázali, že to jsou trpící lidé, žijící a umírající v hrozných podmínkách a že každému důsledku předchází příčina, jak psal už Voltaire. Otázkou je co si kdo z toho vezme. Série, podle mého nabrala sestupnou tendenci a to nejen proto, že naše hrdinka je furt oblečená a dokonce začala nosit podprsenku, což nejednomu pubescentovi mohlo zkazit jeho sprchovou chvilku, začíná se to celé trochu omílat, idealismus začíná přetékat a je až moc okatě tendenční. Aspoň, že kresba si drží svou vysoce nastavenou laťku. Zatím nejslabší díl, místy jsem se musel nutit, abych to dočetl.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Atentát v seznamech

v Přečtených18x
v Knihotéce8x
v Chci si koupit3x