Michaela: Události v klášteře svatého Anděla přehled
Miloš Urban
S. je zločinec na útěku. Doposud vyvázl z každé pasti, kterou mu nastražila policie. Když se však dostane do ženského kláštera v horách a je mu poskytnut azyl, zjišťuje, že přežít tu v klidu jediný týden spolu s pěti mladými ženami a jednou tajemnou bytostí může být nad lidské schopnosti – a že při tom brzy jde o život. Max Unterwasser je pseudonym začínajícího autora. Vyhrazuje si upozornit, že jeho malý erotický horor je určen čtenáři mužského pohlaví a libertinského založení, a sám Michaelu lapidárně charakterizuje takto: „Je to příběh, který začíná jako pubertální fantazie a končí jako postpubertální noční můra.“... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Michaela: Události v klášteře svatého Anděla. Přihlašte se a napište ho.
Hodně zvláštní kniha s ještě podivuhodnějším koncem. Nějak jsem v celém příběhu jakékoliv poselství a sdělení čehosi zajímavého hledal marně. Byl to takový porno románek s mysteriózním zakončením, které jsem vůbec nepobral... Chvílemi to ale bylo i docela zajímavé :-)
54 nových eknih zdarma (září)
23.09.2019
Nové eknihy zdarma (srpen, 7. díl)
14.08.2019
Připravované knižní novinky (13. - 19. 4.)
12.04.2016
„V očích je vězněn plamen, který odmítá pochybovat. Někdy bývá označován jako láska.“
Kniha Michaela: Události v klášteře svatého Anděla v seznamech
detektivní a krimi romány česká literatura kláštery, opatství české detektivky a krimi jeptiškyAutorovy další knížky
2001 | Hastrman |
1999 | Sedmikostelí |