Štvanice přehled

Štvanice
https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/214040/mid_stvanice-214040.jpg 4 235 235

Michal Dabert série

Když dostane záhadný Michael Dabert zakázku - ochranu Solange Blanchartové, mladé atraktivní manželky pohřešovaného podnikatele z Cannes - přijímá, i když se mu její obavy zdají neopodstatněné. Přesto k útoku na její osobu, při němž zemřou lidé, dojde a okolnosti jsou víc než podezřelé.

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Štvanice. Přihlašte se a napište ho.

Šnek86
22.10.2024 3 z 5

Jelikož je autor tak trochu blázen do lodí, nebylo by, aby si Dabert neužil trochu námořních bitev při ochraně malého Aljoši.Dále řeší i vedlejší případy, kdy mu o život usiluje i nepříliš dobrý střelec.

biki
04.09.2024 4 z 5

Konečně jsem se dostala ke druhému dílu, který mi z dosud vydaných ještě scházel. A zase to bylo čtení, od kterého jsem se nemohla odtrhnout. Asi nejvíc se mi líbila námořnická část příběhu - sugestivní popis plavby v krajně nepříznivých podmínkách, kdy jde o život nejen kvůli rozmarům přírody, ale i zásluhou všehoschopných padouchů. Naproti tomu linka se Solange mi přišla přece jen trochu nepřehledná, proto také o 1* méně.

faba
14.08.2024 4 z 5

Jednoduché, ale svižné čtení, které nejde jen tak odložit. Taky jsem to na můj vkus přečetl opravdu rychle.
Jak tu někdo níže napsal česko-francouský James Bond. Já dodávám James Bond hadr. Kam se hrabou ostatní naši populární detektivní spisovatelé. Nebudu je raději jmenovat. Toto je oddychové čtení na dovolenou jak se patří. A myslím, že nikoho neurazí.
Jak se naskytne příležitost, vrhnu se na další díl.

Knižní novinky (42. týden)

17.10.2021

Kniha Štvanice v seznamech