Pohádka o Opuštěněti přehled
Robin Král , Nikola Logosová
Mikroliška série
Veršovaná pohádka o opuštěném štěněti a jeho šťastných koncích. V knize uvedeno chybné ISBN 978-80-86471-51-8.
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pohádka o Opuštěněti. Přihlašte se a napište ho.
Mikroliška je moje krevní skupina. A zjevně nejen moje - děti i rodiče v naší knihovně mají moc rádi tu jedinou, kterou doposud máme, a sice Kolalu petřínskou Jany Šrámkové. Teď se mi podařilo koupit dalších asi sedm knížeček a už se těším, kolika malým čenářům udělám radost.
Veršovaná pohádka Robina Krále je opravdu superkrátká - na rozdíl od většiny ostatních knížeček této edice tady opravdu najdete stěží deset krátkých vět. Ale jsou to věty tuze jímavé a hlavně: tady boduje především ten skvělý nápad! Kresby Nikoly Logosové jsem taky napoprvé nestrávila, ale postupně docházím k názoru, že být tam Milerovy zvonečky, divizny a psí boudy, nehodily by se tam. Zato divizna na poslední straně, ta se mi líbí převelice!
Dcerka dostala knížku na rozloučenou se školním rokem ve školce. Přečetly jsme ji ten samý den a i když nejprve tvrdila, že se jí nelíbí - přeci jen, ilustrace Nikoly Lagosové nejsou v zářivých barvách, jsou spíše snové a rozhodně ne prvoplánové - u čtení básničky se smála a příběh ji opravdu bavil. Edice mikroliška je super, nápadité a chytré knížky do kapsy :-)
Kniha Pohádka o Opuštěněti v seznamech
v Mé knihovně | 6x |
Na Světě knihy jsme nakoupili hned několik mikrolišek a všechny jsou krásné. Hodí se s sebou kamkoli, jen tak do kabelky. I do malých dětských ručiček. A lahodí uchu i oušku.