Milenka jeho lordstva přehled
Elizabeth Rolls
Blakehurst série
1. díl >
Když se Max, hrabě Blakehurst, setkává s Verity, domnívá se, že je to pouhá služebná. Nepoznává v ní dceru svého velitele, to děvčátko, jemuž kdysi pomohl. Život, jaký teď Verity žije, je nesnesitelný – z toho důvodu jí Max nabídne, ať se stane jeho milenkou. Ovšem právě v okamžiku, kdy Max zjišťuje, že se do ní začíná zamilovávat, objeví, kdo ta dívka ve skutečnosti je. A to je pro něj nepřekonatelná překážka. Tahle dívka přece jeho milenkou být nemůže!... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Milenka jeho lordstva. Přihlašte se a napište ho.
Áno, súhlasím s predchádzajúcim komentárom. Mala som problém odtrhnúť sa od knižky a keď som už musela, tak mi bolo strašne ľúto. Veľmi pútavé, páčilo sa mi veľmi. Trochu začiatok bol strašidelný, ale nenechajte sa odradiť, neoľutujete!
Fííha.. Tak tohle byl opravdu moc hezký příběh, který mě chytil a nepustil, dokud jsem nebyla na posledních stránkách.. Až do konce jsem byla napnutá, jak to vše dopadne a dokonce ještě pomalu na konci knihy došlo k menší dramatické chvilce.. Vřele doporučuji.
Kniha Milenka jeho lordstva v seznamech
Z pribehu jsem velmi rozpacita, nastvaná a velmi smutná. Rozjezd byl tak perfektní! Tak jsem se tesila! Ale v momentu, kdy se ze Seliny stala znovu Verity, tak slo vsechno do kytek. Jedno nedorozumění za druhým, velké emoce, nikdo neposlouchá, nikdo nemluví a všichni kolem sebe chodí jako sloni v porcelánu a neuvěřitelně si ubližují. Smutné, velmi smutné, tolik nespravedlnosti.
Kniha umí velmi šikovně vyvolat emoce, ale spíše ty negativní. Takže dávám dvě hvězdičky za začátek a intenzivní zážitek.