Miluj sám sebe, jako by ti šlo o život přehled
Kamal Ravikant
V této krásně a výstižně napsané knize najdete rady, jak se alespoň na část dne vymanit ze stresového prostředí zaměstnání či starostí o rodinu. Autor se ve své pracovní kariéře dostal na vrchol, ovšem zároveň skončil na dně psychicky. V této knize ukazuje meditační cesty, jak znovu najít sílu k tomu, aby člověk fungoval na všech frontách. Jedna z nich je například vypnout na pět minut a rozvrhnout si denní priority, jiná je zodpovědět si každý den jednu zásadní otázku, která se týká vašeho soukromého života.... celý text
Literatura světová Literatura naučná Osobní rozvoj a styl
Vydáno: 2020 , PragmaOriginální název:
Love yourself like your life depends on it, 2012
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Miluj sám sebe, jako by ti šlo o život. Přihlašte se a napište ho.
Od knihy jsem čekal něco zcela jiného. Možná kdybych byl psychicky na dně v době kdy jsem knihu četl více bych ocenil její obsah. Nyní ji bohužel vnímám jako neužitečný brak s jen několika zajímavými myšlenkami, které by šly i z této velmi krátké publikace vypíchnout. Přiznám se, že od jistého bodu jsem knihou spíše listoval, abych si odnesl hlavní poselství.
Knižní novinky (41. týden)
04.10.2020
Knižní novinky (22. týden)
25.05.2020
Kniha Miluj sám sebe, jako by ti šlo o život v seznamech
Začínám mít pocit, že všechny tyto knihy o osobním rozvoji se začínají docela dost opakovat. Hlavní sdělení je vesměs stejné, jen pojato jinými slovy. Spoustu stránek i celých pasáží jsem přeskakovala, protože jsem se nic nového nedozvěděla a autor se často velmi opakoval. Takový slabší průměr.