Mirská ruleta přehled
Kristýna Sněgoňová
Všechno je ztraceno. Někdy musí i ti největší bouchači padnout na dno, aby dokázali vystoupat výš. Ale to není myšlenka, kterou by kapitán Moravec a poručík Vojcechovsky zrovna teď řešili. Mají totiž jiné starosti. S vesmírnou mafií – a o život dávného přítele. Vesmírná drůbež si chce vyřídit staré účty a Rudý vrabčák má plán. Nebyl by to svět Legie, kdyby se všechno nezkomplikovalo. Ale možná, že před úsvitem někdy jenom bývá největší tma. Série Legie se blíží do finále a její hrdinové musí uspořádat své záležitosti a připravit se na poslední boj. Ať už na jeho konci bude cokoliv.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Mirská ruleta. Přihlašte se a napište ho.

Čte se to celé dobře, je to vtipné, zajímavé... Chybí nějaký posun v ději a Aga. Jinak fajn série, která se přiblížila do finále.

Skvělí díl, napínavý od začátku do konce. Navíc zatraceně zábavný. Nenašla jsem žádná hluchá místa. Opravdu jsem se bavila.
Sezona pomsty, Vyrytá znamení a další knižní novinky (47. týden)
17.11.2024
„Napil jsem se mimozemského piva, které bylo k nerozeznání od Starobrna. Nejenže chutnalo odporně, ono chutnalo odporně přesně tím způsobem, jaký jsem znal, protože jsem si ho na Zemi jednou omylem dal.“
„To nikdy nezvládneme.“
„Kdo by byl takový blázen, aby se pokusil ukrást nejslavnější klenot ve vesmíru?“
Více citátů z knihy najdete u autora.
Kniha Mirská ruleta v seznamech
v Mé knihovně | 111x |
2020 | ![]() |
2018 | ![]() |
2020 | ![]() |
2021 | ![]() |
2021 | ![]() |
Legii už čtu jen setrvačností. Je to vážně zbytečně natahované a psané tak jako z nutnosti dodržet slíbených 12 knížek. I vtip už se mi v tom zdá takový nucený a nevtipný... Představuju si, jak moc by mi vadilo nekoupit si poslední díl... Ani moc ne... Těším se, až tahle série skončí...