Mise Rio přehled

Mise Rio
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/513734/bmid_mise-rio-gNo-513734.png 1 36 36

Mise Rio série

1. díl >

Henry, ovdovělý architekt po padesátce, rezignuje na svou kariéru i celý svět. Musí ale napnout všechny své síly, aby zachránil dceru Pavlínu před mafií a jistou smrtí. Jenže to není vůbec jednoduché a klacky pod nohy mu hází nejen podsvětí, ale i policie a vlastní minulost. Podaří se mu rozkrýt mafiánské praktiky a uvidí ještě někdy svou dceru? Román Mise Rio je napínavá četba s překvapivými zápletkami, který jen tak neodložíte.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Mise Rio. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (16)

Radka.karasova
12.04.2024 1 z 5

Po dlouhé době kniha, kterou jsem měla problém dočíst. Styl vyprávění je na začátku zajímavý, ale pak mě začali z čtení vytrhovat chyby, přenudné pasáže a vlastně se pořád opakující situace jen z pohledu jiných osob, než se začalo něco dít. Navíc některé scény působili až tragikomicky. Měli asi působit dramaticky, ale to bychom musel být ve špatné filmu o mafiánech z 80. let.

Misa.Michalkova
22.03.2024 1 z 5

Na tuto knihu jsem byla opravdu zvedava. Protoze hodnoceni jsou extremni. Bohuzel musim souhlasit s tim, ze kniha je nedovarena. Uz po prvni tretine jsem se zacala extremne nudit, protoze se vse neustale opakuje dokola z pohledu ruznych postav. Navic dialogy, ktere obvykle pribeh posouvaji, byly extremne amaterske. Kdy naspoledy jste v knize cetli pul odstavce, kdy se jedna postava predstavuje druhe a pak treti? To vidam u svych zaku ve slohovych pracich, v knize bych to necekala. Nicmene popis prostredi byl krasny, jedine plus.


Veronika.malova
14.03.2024 1 z 5

Bohuzel dost zklamani, pribeh neodsypa, neustale se opakuje jedna zapletka dokola. Postavy mluvi jedna jako druha a nektere dialogy mi silne pripomeli tvorbu z Wattpadu.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Mise Rio v seznamech

v Přečtených26x
ve Čtenářské výzvě2x
v Doporučených1x
v Chystám se číst2x
v Chci si koupit2x
v dalších seznamech1x

Autorovy další knížky

Petr Frey
česká, 1957
2023  28%Mise Rio
2011  50%Marketingová komunikace: Nové trendy 3.0
2024  0%Msta v Riu