Mise Rio přehled
Petr Frey
Henry, ovdovělý architekt po padesátce, rezignuje na svou kariéru i celý svět. Musí ale napnout všechny své síly, aby zachránil dceru Pavlínu před mafií a jistou smrtí. Jenže to není vůbec jednoduché a klacky pod nohy mu hází nejen podsvětí, ale i policie a vlastní minulost. Podaří se mu rozkrýt mafiánské praktiky a uvidí ještě někdy svou dceru? Román Mise Rio je napínavá četba s překvapivými zápletkami, který jen tak neodložíte.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Mise Rio. Přihlašte se a napište ho.
Po dlouhé době kniha, kterou jsem měla problém dočíst. Styl vyprávění je na začátku zajímavý, ale pak mě začali z čtení vytrhovat chyby, přenudné pasáže a vlastně se pořád opakující situace jen z pohledu jiných osob, než se začalo něco dít. Navíc některé scény působili až tragikomicky. Měli asi působit dramaticky, ale to bychom musel být ve špatné filmu o mafiánech z 80. let.
Na tuto knihu jsem byla opravdu zvedava. Protoze hodnoceni jsou extremni. Bohuzel musim souhlasit s tim, ze kniha je nedovarena. Uz po prvni tretine jsem se zacala extremne nudit, protoze se vse neustale opakuje dokola z pohledu ruznych postav. Navic dialogy, ktere obvykle pribeh posouvaji, byly extremne amaterske. Kdy naspoledy jste v knize cetli pul odstavce, kdy se jedna postava predstavuje druhe a pak treti? To vidam u svych zaku ve slohovych pracich, v knize bych to necekala. Nicmene popis prostredi byl krasny, jedine plus.
Kniha Mise Rio v seznamech
Toto je bohuzel dalsi kniha, ktera me jen utvrzuje, ze dnes muze kdokoliv vydat cokoliv, aniz by to videl nekdo kdo se psanim, nebo kontrole knih venuje. Vicemene souhlasim se vsemi popsanymi problemy. Opakovani bezvyznamnych informaci, nudne dialogy,nelogicke chovani postav vzhledem k situaci a veku a misty opravdu banalni budovani situaci a atmosfery.