Mistr skandálů přehled
Nicola Cornick
Našla hrdinu, nebo se spolčila s ďáblem? Londýn roku 1814 se nepřestával bavit skandály lorda Hawksmoora. Benjamin byl oblíbencem nejvyšší společnosti a milovala ho i chudina. Charismatický muž, který se proslavil jako válečný hrdina v napoleonských válkách, byl opředen mýtem, že mu nedokáže odolat žádná žena. To samozřejmě znamenalo, že všechny gardedámy před ním své mladé svěřenkyně varovaly a chránily je jako kvočny kuřata. O jeho pověsti věděla i debutantka Catherine. Když je však osud svedl dohromady, Catherine cítila, že za jeho bouřliváckou fasádou se skrývá člověk, kterému by mohla věřit. Otec ji zasnoubil s mužem, jenž jí byl odporný, a Catherine jen hledala příležitost, jak se z hrozného závazku vysvobodit. Věřila, že ji Ben Hawksmoor dokáže zachránit!... celý text
Literatura světová Pro ženy Historické romány
Vydáno: 2023 , HarperCollins PolskaOriginální název:
Lord of Scandal, 2005
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Mistr skandálů. Přihlašte se a napište ho.
Velmi pěkná a krásně napsaná knížka. Moc se mi líbila a vřele doporučuji všem co mají rádi romantiku.
Začátek vypadal velmi slibně - to, jak se Ben prezentoval před celým Londýnem na ledě a pak setkání s Catherine na popravě - to bylo nabité emocemi a napětím. Pak to trochu ztratilo šťávu, přesto je to příběh propracovaný a čte se moc hezky. 3,5 hvězdy a jeden příjemný večer.
S ohněm v krvi, Spletité lži a další knižní novinky (31. týden)
30.07.2023
Kniha Mistr skandálů v seznamech
2005 | Chudá snoubenka |
2005 | Sázka lady Allertonové |
2008 | Krásná zajatkyně |
2007 | Vánoční proměny: Hrst zlata / Tři dary / Nápadnická sezóna |
2015 | Dáma a statkář |
Bylo to super,mělo to neuvěřitelně nabitý děj,celý příběh se dobře četl a byl krásně romantický, erotické scény byly vkusné, vlastně tam bylo vše,co správná romance má mít- lásku,romantiku,padoucha