Moc volná kůže přehled

Moc volná kůže
https://www.databazeknih.cz/img/books/89_/89182/mid_moc-volna-kuze-gun-89182.jpg 4 12 12

Protagonisty této novely jsou čtrnáctiletá Anka, která se teprve rozvíjí v dospívající dívku a šestnáctiletý truhlářský učeň Honza, jehož snem je hrát na housle. Ale k tomuto rozhodnutí musí nejprve dozrát.

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Moc volná kůže. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (3)

Nofar197
25.01.2023 2 z 5

Tukové knihu jsem dostala jako dárek coby třináctiletá. Bohužel se mi tehdy nepodařilo prokousat se nezáživným zacatkem, takže jsem ji odložila s tím, že se k ní zkusím vrátit někdy později. K tomu později ale nikdy nedošlo. Dnes bych ji možná hodnotila pozitivněji.

Květinka008
31.01.2021 5 z 5

Opravdu krásný příběh pro dospívající, ovšem ze "starých časů", dnešní mládež bohužel neosloví. Mě minul, ale díky vyřazeným knihám z knihovny jsme se našli. Knihu si určitě nechám a ráda se k ní vrátím. Ta křehká láska mladých, ty zmatky... Blaho v kontrastu z dnešním rychlým světem.


arthera
17.04.2015 5 z 5

Na tuto knihu jsem narazila náhodou, ihned mě však zaujala. Jedná se o velice kvalitní literaturu pro dospívající, kterou aby v dnešním světě člověk lupou pohledal. Psychologicky dobře vystavěné postavy, dobrý příběh a hlavně poeticko-filosofické vhledy, unášející realitu na druhou kolej. Jako bonus zdařilé ilustrace.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Moc volná kůže v seznamech

v Přečtených14x
ve Čtenářské výzvě3x
v Knihotéce12x
v Chystám se číst1x

Autorovy knížky

1987  78%Moc volná kůže
Skrýt reklamy