Moderní příprava červeného vína přehled
Robert Steidl

Odborná kniha o moderních technologických postupech výroby červeného vína. Obsah: vinohradnické aspekty - princip přípravy červeného vína - rmut - řízení a kontrola kvašení - zrání vína - další ošetřetřování. V českém jazyce druhé upravené vydání.
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Moderní příprava červeného vína. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Moderní příprava červeného vína v seznamech
v Mé knihovně | 1x |
(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)
Autorovy další knížky
2010 | ![]() |
2010 | ![]() |
2006 | ![]() |