Moje jedlo 2 přehled

Moje jedlo 2
https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/221487/bmid_moje-jedlo-2-221487.jpg 5 3 3

Kuchárska kniha vegetariánskych receptov známeho moderátora Martina Pyco Rauscha Moje jedlo 2 vychádza po dvoch rokoch od vydania prvého dielu. Kniha okrem nápaditých receptov prináša aj Pycove postrehy a nápady z kuchyne. Obálku knihy vytvorili fotografi Klaus Enrique a Branislav Šimončík a inšpiroval ich taliansky maliar Giuseppe Arcimboldo. Martin Pyco Rasch síce nie je kuchár, ale varí rád a s láskou. Má vyštudovanú hotelovú akadémiu.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Moje jedlo 2. Přihlašte se a napište ho.

jaspurha
17.01.2020 5 z 5

Knize jsem dala 5 hvězd už jen proto, že ji vytvořil můj oblíbený moderátor. Podle něj jsem již uvařila nebo upekla nejeden recept. Samotná příprava i s vařením je úsporná na čas, takže pokud nechcete strávit život v kuchyni, je to jasná volba. Recepty jsou zdravé a bezmasité. Nejsem sice vegetarián, ale pokud s recepty začnete, časem zjistíte, že v kuchyni začnete tvořit a to maso si do některých receptů klidně i přidáte. Vždy dle chuti a potřeby každého. Kniha není velká bichle, tudíž při výběru toho správného receptu vás listováním neodradí. Takže jak autor hlásí #nebudkonzervatrebasivarit!

Kniha Moje jedlo 2 v seznamech

kuchařky vegetariánství