Montessori do každé rodiny - Praktická rodičovská příručka o životě, výchově dětí a lásce k nim přehled
Tim Seldin
Snad všichni chceme poskytnout svým dětem to nejlepší domácí zázemí. Posláním rodičovské mise však není jen děti krmit, chránit a mazlit se s nimi. Jde také o to učit je, jak se stát samostatnými, sebevědomými a úspěšnými dospělými, kteří budou žít spokojeně a s pocitem vnitřního naplnění. Pokud toužíte po novém pohledu na věc a praktických radách, pak je tato kniha určena právě vám. Je nejen plná užitečných rad a nápadů na společné aktivity. Ukazuje také, jak má vlídné a podnětné domácí prostředí obrovský význam jak pro naše děti, tak pro nás - matky, otce, prarodiče nebo opatrovníky.... celý text
Literatura naučná Psychologie a pedagogika Rodina
Vydáno: 2022 , EsenceOriginální název:
Montessori For Every Family (DK)
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Montessori do každé rodiny - Praktická rodičovská příručka o životě, výchově dětí a lásce k nim. Přihlašte se a napište ho.
Zatím zde není žádný komentář.
Do ráje, Království obávaných a další knižní novinky (35. týden)
27.08.2023
Kniha Montessori do každé rodiny - Praktická rodičovská příručka o životě, výchově dětí a lásce k nim v seznamech
2017 | Jak vychovat úžasné dítě podle principů Montessori |
2022 | Montessori do každé rodiny - Praktická rodičovská příručka o životě, výchově dětí a lásce k nim |