Mops králíčkem přehled
Bella Swift
Mops Peggy série
Peggy, mopsí slečna je zpět! Jaké asi bláznivé nápady dostane tentokrát? Chloe, kamarádka Peggy, adoptuje malého králíčka a Peggy se cítí přehlížená a začíná žárlit. Jak má soupeřit s roztomilou malou Coco? Bojí se, že se ji ten nový domácí mazlíček snaží nahradit. A tak se mopsík rozhodne, že se z něj musí stát králíček, protože jedině tak ji rodina nepřestane mít ráda. A do toho všeho jsou už Velikonoce skoro za dveřmi…... celý text
Literatura světová Pro děti a mládež Pohádky a bajky
Vydáno: 2022 , CPressOriginální název:
The Pug Who Wanted to be a Bunny, 2020
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Mops králíčkem. Přihlašte se a napište ho.
Další roztomilý příběh mopsíka Peggy. Tentokrát máme Velikonoce, Chloe brzy narozeniny a Peggy soupeří s roztomilým králíčkem Coco.
Kniha Mops králíčkem v seznamech
pro děti Velikonoce anglická literatura králíci žárlivost genetická metoda čtení (velká písmena) mops
2020 | Mops jednorožcem |
2020 | Mops sobem |
2021 | Mops dýní |
2020 | Lama družičkou |
2022 | Mops hvězdou |
Velikonoční krásný jarní díl s mopsíkem Peggy, paničkou Chloe (10) a novým přírůstkem králíčkem. Příběh o tom, jak si k sobě zvířátka hledají cestu a jak se Peggy snaží vypořádat se žárlivostí je pohlazením pro všechny, kdo mají rádi domácí zvířata. A jako obvykle nechybí vtipnost. Za nás plný počet a těším se na další díl.