Motobaba přehled
Jana Javorská
Jste motorkář nebo motorkářka a rádi si o tom povídáte, když se sejdete u skleničky? Tak právě takovéto povídání najdete v této knize. Jsou zde zajímavé tipy na výlet; jak to chodí v motoškole; jak to vypadá při nehodě, když vám jde opravdu o život; zákulisí MotoGP a navrch několik povídek o motorkách.
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Motobaba. Přihlašte se a napište ho.
Autobiografické dílko, ve kterém se autorka vyznává z lásky k motorkám a všemu kolem nich. Dozvíme se, jak autorka načerpala reálie k některým svým dřívějším románům (Orlí hnízdo, Sardinie), prožijeme s autorkou některé její těžké "moto"chvilky, a pobavíme se u pěti krátkých "moto"povídek, kterými je kniha zakončena. Mně se tahle kniha docela líbila, a i když nepatřím mezi motofandy, knihu bych jim asi doporučil. Tak a teď zjistit, co vyvádí "Rusovláska".
Kniha Motobaba v seznamech
Krásně upřímná kniha člověka, pro kterého je motorka důležitá stejně jako osobní svoboda.
Motobaba je srdeční záležitost, do které nás autorka nechává nahlédnout čtivým svižným způsobem.
Moc pěkné!