Motýliky 3: Trojité rande v Paríži přehled

Motýliky 3: Trojité rande v Paríži
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/498143/bmid_motyliky-3-trojite-rande-v-parizi-Ygb-498143.png 4 785 785

Srdcerváči / Motýliky série

To, v čo Charlie ani len nedúfal, sa stalo skutočnosťou – chodí s Nickom! Nick našiel samého seba a je do Charlieho neuveriteľne buchnutý, no Charlie sa neustále zmieta v pochybnostiach. Čaká ich však skvelý spoločný výlet do Paríža spolu s kamošmi, od ktorého si sľubujú pohodu a krásne spomienky. Podelia sa o svoje tajomstvo aj s ostatnými?... celý text

Literatura světová Komiksy Pro děti a mládež
Vydáno: , CooBoo

Heartstoppers. Volume Three, 2019

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Motýliky 3: Trojité rande v Paríži. Přihlašte se a napište ho.

Kaz,krkavec
dnes 5 z 5

srdcerváči jsou super série doporučuji je

yaoiyuri
20.11.2024 3 z 5

Všichni jsou teplí a duhoví — včetně učitelů, trenérek, bývalých lásek... A navíc there was only one bed. Místy mám pocit, že čtu fanfikci "všichni jsou teplí AU a navíc na střední – a tentokrát ještě k tomu v Paříži!", místy zase osvětový leták o coming outu a toleranci od HateFree.

Od prvního dílu dochází k výraznému posunu, autorka prostě z duhové romanťárny chce mít duhovou romanťárnu s poselstvím – jenže na to její tvůrčí schopnosti často nestačí a působí to strašně uměle. Nicméně konečně začala kreslit pořádné pozadí a detaily. Pozitivně kvituji i to, že došlo k české lokalizaci na linky bezpečí, weby apod.

BellaBernasconi
16.11.2024 3 z 5

Tohle asi není nic pro mě. Jako jo je to hezký, ale vlastně mě vůbec nebaví to číst

Kosti v srdci, Hrad ve Skotsku a další knižní novinky (46. týden)

13.11.2022

Knižní novinky (34. týden)

16.08.2020

Ocenění knihy (1)

2020 - Goodreads Choice Awards (Best Graphic Novel & Comics)

Kniha Motýliky 3: Trojité rande v Paríži v seznamech

v Přečtených1 052x