Možná přijde i kominík přehled
Táňa Kubátová
Pobyt na vypůjčené chalupě u rybníka připadá dvaatřicetileté Denise jako docela dobrý způsob, jak se zotavit po prožité životní tragédii. Čtrnáct dnů se hodlá věnovat přiměřené fyzické aktivitě a četbě knih a varování kamarádky před faktem, že začátkem září nebude v okolí ani živáčka, ji ani trochu neodrazuje. Jenže už při svém příjezdu Denisa zažije šok, z něhož se jen tak nevzpamatuje. Navíc může klidně zapomenout na kýženou samotu. V její blízkosti se vyskytuje muž, kterého nelze v žádném případě ignorovat…... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Možná přijde i kominík. Přihlašte se a napište ho.
Od začátku je jasné jak se kniha bude vyvíjet a kam směřuje, ale nevadí, dá se to číst. Protože tento příběh není jen o tom se někdo s někým setká. Je o ostružinách , o létu a vodě, o cestě do svého nitra a svědomí a o přátelství . Přesně to, co všichni potřebujeme.
Kniha Možná přijde i kominík v seznamech
2019 | Bukůvky |
2017 | Vánoční zázraky |
2018 | Osud tančil charleston |
2006 | Hrníček z lásky |
2009 | Abstinentka |
Kniha velmi volně navazuje na
V pondělí a ve čtvrtek, kterou jsem dočetla nedávno ( ale není to nikde uvedeno, a nic se neděje, pokud čtete jen jeden díl, vystupuje zde v hl. roli Denisa, která v předchozí knize je jen okrajová postava).
Po včerejší detektivce s rozřezanou mrtvolou jsem musela vzít na vyrovnání tuto jednoduchou konverzačku, kdy se dva dospělí jedinci chovají jako telata za účelem sblížení.
A jak je zde psáno, jediná jistota na tomto světě je, že se v těchto knihách vezmou, a my jen sledujeme proces a vývoj :-D
Přiznám se, že prvních 10 stran mě pěkně vyděsilo, to jsem nečekala, ale pak se vše vysvětlilo a my už jen sledujeme báječnou dovolenou na samotě u lesa.
Člověk, který v nakl. Petra má na svědomí obálky, by měl sedět. To je katastrofa, jedna vedle druhé.