Možná přijde i kominík přehled

Možná přijde i kominík
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/513594/bmid_mozna-prijde-i-kominik-WwA-513594.jpg 4 45 45

Pobyt na vypůjčené chalupě u rybníka připadá dvaatřicetileté Denise jako docela dobrý způsob, jak se zotavit po prožité životní tragédii. Čtrnáct dnů se hodlá věnovat přiměřené fyzické aktivitě a četbě knih a varování kamarádky před faktem, že začátkem září nebude v okolí ani živáčka, ji ani trochu neodrazuje. Jenže už při svém příjezdu Denisa zažije šok, z něhož se jen tak nevzpamatuje. Navíc může klidně zapomenout na kýženou samotu. V její blízkosti se vyskytuje muž, kterého nelze v žádném případě ignorovat…... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Možná přijde i kominík. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (17)

Aghatte
25.02.2024 3 z 5

Kniha velmi volně navazuje na
V pondělí a ve čtvrtek, kterou jsem dočetla nedávno ( ale není to nikde uvedeno, a nic se neděje, pokud čtete jen jeden díl, vystupuje zde v hl. roli Denisa, která v předchozí knize je jen okrajová postava).
Po včerejší detektivce s rozřezanou mrtvolou jsem musela vzít na vyrovnání tuto jednoduchou konverzačku, kdy se dva dospělí jedinci chovají jako telata za účelem sblížení.
A jak je zde psáno, jediná jistota na tomto světě je, že se v těchto knihách vezmou, a my jen sledujeme proces a vývoj :-D
Přiznám se, že prvních 10 stran mě pěkně vyděsilo, to jsem nečekala, ale pak se vše vysvětlilo a my už jen sledujeme báječnou dovolenou na samotě u lesa.

Člověk, který v nakl. Petra má na svědomí obálky, by měl sedět. To je katastrofa, jedna vedle druhé.

medlovice
14.04.2021 4 z 5

Od začátku je jasné jak se kniha bude vyvíjet a kam směřuje, ale nevadí, dá se to číst. Protože tento příběh není jen o tom se někdo s někým setká. Je o ostružinách , o létu a vodě, o cestě do svého nitra a svědomí a o přátelství . Přesně to, co všichni potřebujeme.


alzbeta4340
30.09.2020 4 z 5

(SPOILER) Nakonec kominík nepřišel, ale nějak to nevadilo.... :-)

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Možná přijde i kominík v seznamech

v Přečtených96x
ve Čtenářské výzvě3x
v Doporučených1x
v Knihotéce43x
v Chystám se číst15x
v Chci si koupit4x