Mrkva ľúbi paradajky přehled
Louise Riotte
Popis knihy zde zatím bohužel není...
Literatura naučná Hobby Zahrada
Vydáno: 2001 , Ikar (SK)Originální název:
Carrots Love Tomatoes, 1998
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Mrkva ľúbi paradajky. Přihlašte se a napište ho.
Co s čím sázet a nejlépe v prostředí kde žije autorka, pro nás trochu z ruky. V knize je pouze pár skic bylin a plodin (což je škoda), ideální kniha, když už víte jaká semínka chcete sázet,ale nevíte s čím a vedle koho, dřív asi nemá smysl knihu bez psaní si poznámek číst, protože to v hlavně všechno neudržite.
Asi by mi to dalo mnohem vic, kdybych bydlela v Texasu. Spousta rad pro nase podminky trochu mimo (v podhuri Jizerek to opuncie fakt neda). Za sebe doporucuji hledat tuzemske autory se stejnym tematem (napr.: J.Svoboda, Pavela, Vlašínová).
Knižní novinky (10. týden)
03.03.2019
Kniha Mrkva ľúbi paradajky v seznamech
zelenina pěstitelství, pěstování zahrady, zahrádky
Skrýt reklamy
V dnešní době, kdy se všude používá ve velkém chemie, má člověk potřebu se na své vlastní zahrádce vyhnout těmto látkám. Tím pádem hledá jiné cesty. Uvedená kniha je jednou z cest, jak chránit rostliny před nemocemi přírodními postřiky a sázet k sobě rostliny ve vztahu symbiózy a tím zvýšit výnosy. I když některé věci mi byly známé, pro mě je přínosná každá kniha, i kdybych tam narazila pouze na jednu novou informaci. Takže v zimním období jako přípravu na další sezónu zahrádkářům doporučuji.