(Ne)normální přehled

(Ne)normální
https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/392833/bmid_ms-marvel-1-DVj-392833.jpg 4 78 78

Ms. Marvel série

1. díl >

SPOLUŽAČKA. SÉGRA. SUPERHRDINKA. Ms. Marvel je příběhem teenagerky, která si hledá svou cestu. A jen tak mimochodem získá nadlidské schopnosti, které změní celý její život. Představte si, že se ze dne na den octnete ve světě Marvelu po boku Spider-Mana, Iron Mana a dalších oblíbených hrdinů. Jak s novou mocí naložíte, jak si získáte respekt osobností, které zbožňujete? Šestnáctileté Kamale Khanové se přesně tohle přihodí, ale zároveň nezmizí starosti, jaké řeší každý puberťák. Musí zvládat školní povinnosti i zamotané vztahy a chce žít svůj život jinak, než by si přáli její rodiče. Sice má superschopnosti, ale furt může dostat zaracha.... celý text

Literatura světová Komiksy Pro děti a mládež
Vydáno: , Crew , Paseka

No Normal, 2014

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize (Ne)normální. Přihlašte se a napište ho.

LuciaSangster
09.07.2023 4 z 5

Musím se přiznat. Viděla jsem jako první seriál, ke kterému je kritika. Musím říct, že se mi líbil, proto jsem se vrhla na komiks. Bavil mě i on. Je to tu více propracované, a hlavně si uděláte větší obrázek o Kamale. Hlavně tu jsou pasáže, které vám vysvětlí věci víc než v seriálu.

Za den jsem měla přečteno. Nemohla jsem se odtrhnout. Tento super komiks se mi moc líbil. Má v sobě toho tolik, co muže předat dospívajícímu čtenáři. Hlavně si můžeme představit, jaké by to pro nás mohlo být, když bysme byli na jejím místě. (protože jsme fandom celého Marvelu)

Kamala je sama sebou a tím se stává úžasnou a originální hrdinkou, která vám ukáže, jak se pere se svým životem.

mirec88
17.09.2021 4 z 5

Nečakal som, že ma tento príbeh tak zaujme. Ale zaujal. Bol skvelo napísaný so všetkými výhodami ale aj problémami, ktoré môže mať dievča, ktoré náhodne dostane superschopnosti. Páčilo sa mi to, že sa jedná o moslimské dievča, ktoré aj hľadá samu seba a svoje miesto v spoločnosti. Okrem superhrdinskej časti totiž musí hrať vzornú dcéru, ktorá má byť doma načas a často dostáva zaracha. Pekne napísané a nakreslené. Príjemná nenáročná jednohubka. A teším sa na pokračovanie.

memphisz
04.05.2021 4 z 5

Je to vtipný! Hodně lidský. Neotřelý příběh o dospívající náctileté, která se pere s tlakem střetu kultur, očekáváním své rodiny i okolí a k tomu s nenadále nabytými superschopnostmi. Kamala Khan je zajímavou postavou, i když zatím se setkáváme jen s jednou její stránkou. Líbilo se mi, že je do příběhu nevtíravě zapojená skutečnost, že jde o první hrdinku muslimku, a jak se tvůrci poprali s faktem, že nejde o první Ms. Marvel.

Kniha (Ne)normální v seznamech