Múdrosť vlkov přehled
Elli H. Radinger
Miluj svoju rodinu, staraj sa o tých, ktorí sú ti zverení, nikdy sa nevzdávaj a neprestávaj sa hrať – to sú zásady vlkov. Empaticky sa starajú o starých a ranených druhov, láskavo vychovávajú svoje potomstvo a pri hre vedia na všetko zabudnúť. Vlky premýšľajú, majú predstavy, robia si plány, inteligentne komunikujú navzájom a – podobajú sa nám viac ako ktorýkoľvek iný živý tvor. Elli H. Radingerová, uznávaná nemecká odborníčka na vlky, rozpráva napínavé príbehy, ktoré sú vzorovým príkladom zmyslu pre rodinu, dôvery, trpezlivosti, manažérskych schopností, pozornosti, správania v prípade nezdaru alebo smrti. Prináša úžasné a dosiaľ neznáme poznatky o živote vlkov a tvrdí, že vlky by boli lepšími ľuďmi.... celý text
Literatura naučná Příroda, zvířata Přírodní vědy
Vydáno: 2018 , PrírodaOriginální název:
Die Weisheit der Wölfe, 2017
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Múdrosť vlkov. Přihlašte se a napište ho.
Moc pěkná kniha, některé věci jsem už věděla odjinud (např. Vlk samotář od Jodi Picoult), ale jiné pro mě byly novinkou (třeba vztah vlků s krkavci) a bylo to zajímavé. Četlo se to jako po másle a nechybí ani pěkné fotky :-)
Kniha Múdrosť vlkov v seznamech
Zajímavé informace v knize plné úžasných obrázků. Napsáno s láskou nejen k vlkům, ale i k přírodě samotné. Na konci nechybí tipy na cestu za vlky a jak se v přítomnosti vlků chovat.