Mušle a jiné odposlechy přehled

Mušle a jiné odposlechy
https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/14382/bmid_musle-a-jine-odposlechy-yh7-14382.jpg 4 60 60

Třiadvacet malých povídek, v nichž autorka s nevtíravým humorem probírá odvrácenou stranu mnohých příběhů, pohádek či legend. Hloupý Honza, Popelka, Káča, Ježibaba, Drak a mnohé další roztodivné postavy se nám představují v novém a překvapivém světle autorčiny fantazie, podložené letitou životní zkušeností. Další setkání s úspěšnou prozaičkou tentokrát nad drobnými vtipnými hříčkami, prosluněnými její shovívavou lidskostí; setkání velmi příjemné.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Mušle a jiné odposlechy. Přihlašte se a napište ho.

Pružinka
01.02.2022 5 z 5

Hezká knížka! MIlé příběhy - vždy jsem se zasmála!

meluzena
21.11.2021 3 z 5

Protože jsem nedávno četla knihu Pro každého nebe, moment překvapení už se nekonal, ačkoli autorčiny zhuštěné, vtipné, moudré, staromódní i kousavé myšlenky mají (bohužel) stále co říct.

hermína14
09.11.2021 4 z 5

Naposledy s námi takto zametl Mark Twain v Dopisech.
"Lidstvo je svou podstatou stádní. Někdy ovšem z toho stáda vyčuhuje hlava...a ta se musí kvůli pořádku zarovnat."
"Žádné vnuknutí. Měl jsem na vybranou stát se světcem nebo skončit na šibenici, to není těžká volba."

Kniha Mušle a jiné odposlechy v seznamech

Květa Legátová (p)
česká, 1919 - 2012