Muž, který zemřel dvakrát přehled

Muž, který zemřel dvakrát
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/535714/bmid_muz-ktery-zemrel-dvakrat-660fd8bfbed85.jpg 4 64 64

Audiokniha Muž, který zemřel dvakrát, kterou napsal Richard Osman, je pokračováním audioknihy Čtvrteční klub amatérských detektivů. Kvarteto amatérských detektivů v důchodovém věku znovu zasahuje! Svérázná čtveřice penzistů se sotva vzpamatovala z řešení svého prvního skutečného případu vraždy a už je zase v jednom kole. V jejich vesničce pro seniory se objeví Elizabethin exmanžel, který svou bývalou ženu a neoficiální vůdkyni Čtvrtečního klubu amatérských detektivů poprosí o pomoc. Zapletl se totiž do loupeže diamantů za miliony liber, a teď potřebuje, aby mu někdo hlídal záda. Jenže profesionální zabijáci a ukradené diamanty nejsou jedinými problémy čtyřlístku sedmdesátníků z Coopers Chase. Jeden z nich se stane obětí zločinu – a něco takového si tahle nevšední partička rozhodně nenechá líbit! Hrdinové úspěšného románového debutu Richarda Osmana se vracejí v dalším příběhu plném humoru i napětí.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: audiokniha , OneHotBook

The Man Who Died Twice, 2021

Interpreti: Jan Vlasák , Libuše Švormová

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Muž, který zemřel dvakrát. Přihlašte se a napište ho.

adelact
17.10.2024 4 z 5

První díl jsem četla anglicky, druhý česky. Proč je proboha přeložené příjmení Elizabeth? Chápu, že to k tomu svádí, ale pokaždé když se to objevilo, mě to úplně vytrhlo ze čtení.

Pavlnka
14.10.2024 5 z 5

Skvělé pokračování, kniha poklidná, elegantní. Doufám, že se dostanu k dalším dílům.

mnohoknih
08.10.2024 4 z 5

Druhý díl je o kousek lepší než první. Zase jsem poslouchala jako audio a Jan Vlasák a Libuše Švormová jsou opravdu dobrá volba pro poklidnou detektivku. I když tentokrát je tam těch mrtvol dost. Seniorská vesnička Coopers Chase přestává být poklidným bydlištěm. Vše podstatné je v anotaci. My se dozvíme další detaily z aktivního života našich čtyř vyšetřovatelů a je to čím dál zajímavější. I tím, že se tu objevuje mafie a drogy. A měli bychom si dávat bacha na Joyce. Roztřesená stařenka je jen vnější, klamný obal. Ale to už známe od Agathy Ch. Rozhodně stojí za poslech.

Kosti v srdci, Hrad ve Skotsku a další knižní novinky (46. týden)

13.11.2022

Kaligrafie zlomu, Vražedná mysl a další knižní novinky (23. týden)

05.06.2022

Kniha Muž, který zemřel dvakrát v seznamech

v Mé knihovně71x