Muž nebo žena? přehled
Zdeňka Jordánová
Muži a ženy jsou rovnocenní! Muži nikdy nepoznají svoje mužství, pokud se nesetkají se ženou, a ženy nebudou nikdy ženami jinak než skrze muže. Jeden bez druhého nemohou být. Žijeme v polaritním světě... Zdá se vám, že je lepší noc, nebo snad den? Je lepší Měsíc, nebo snad Slunce? Možná upřednostňujete bílou kočku, nebo snad černou? Přestaňte s tím! Spojte pohled muže a ženy a vytvořte si celý obraz tohoto světa. Spojte se s Bohem! Spojte muže a ženu ve svých odlišnostech, přestaňte bojovat, začněte se projevovat, respektovat a spolupracovat. Pokud pochopíte pravidla hry, spojíte své pohledy na svět, otevírá se před vámi nekonečný potenciál. Pochopte, že i vy sami potřebujete myslet i konat a to je žena i muž ve vás. Přijmete-li rovnocennost mužů a žen, nastane i ve vašem mozku rovnováha. Přijměte se, ať jste muž a nebo žena. Rovnováha v mozku každého z nás ovlivní celkovou rovnováhu na Zemi.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Muž nebo žena?. Přihlašte se a napište ho.
Mně se kniha moc líbila, protože odpovídá na mnohé partnerské vzorce, ale nabízí i jiný pohled na život a vztahy. Na vše se dá hledět z více úhlů.Člověk se i pousmívá a poznává nad mnohými příběhy a zároveň víc chápe své jednání a proč tomu tak bylo.
Je to moje první přečtená kniha od paní Jordánové. Určitě sáhnu i po další.
Nevím co si o knize myslet. Našla jsem v ní několik dobrých myšlenek (například zrcadlení). Na druhou stranu jsem zjistila, že autorka má jiný pohled na svět a věří jiné životní filosofii než já. Přijde mi, že některé pasáže, které radí, abychom se zaměřili sami na sebe vybízejí až k sobeckosti a bezohlednosti. Ale nejspíš to bude právě tím, že nejsem s autorkou naladěna na stejnou vlnu.
Kniha Muž nebo žena? v seznamech
2016 | Tvoje dítě jako šance pro tebe |
2005 | Poznej svůj cíl |
2009 | Spratek |
2006 | Já řídím aneb Cesta životem ve svém vlastním autě |
2007 | Souvislosti |
Nikomu neuškodí, když si to přečte. Mnoho dobrých postřehů a rad, jak žít spokojeněji, důstojněji.