Muž v černém přehled

Muž v černém
https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/415539/bmid_muz-v-cernem-8HL-415539.jpg 4 269 269

Nový román autora bestsellerové trilogie Gabrielovo inferno Acacia si buduje kariéru jako osobní asistentka v prestižním hotelu Victoire, kde pečuje o vlivné hosty. Když se jejím klientem stane Nicholas, je jí jasné, že přesvědčit ho o svých schopnostech nebude jednoduché. Přestože jí zadává jeden nesplnitelný úkol za druhým, Acacia se nenechá odradit a brzy si získá jeho důvěru. A když jí kvůli nedorozumění hrozí výpověď, přijme Nicholasovu pracovní nabídku a vstoupí do světa umění i nebezpečných tajemství…... celý text

Literatura světová Romány
Vydáno: ekniha , XYZ (ČR)
Originální název:

The Man in the Black Suit, 2017


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Muž v černém. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (73)

čef
10.08.2024 5 z 5

Romanticko-dobrodružný příběh z prostředí krádeží uměleckých předmětů a obchodování se zbraněmi. Hrdinka schytá pořádný nášup tvrdých ran i lásky. Stále váhá, kdo je jejím přítelem a kdo nepřítelem a prožívá morální dilemata o spravedlivém vyrovnání skóre. Ještěže se umí otáčet s karate a myslí jí to také hodně rychle. Není to vůbec špatný román, ale hloubky zde samozřejmě nejsou a ani se možná nedají vzhledem k žánru očekávat.

cukrovka
30.03.2024 5 z 5

Velmi čtivý příběh. Autor dokázal skvěle nakombinovat dobrodružství, tajemství, nedůvěru, intriky i romantiku. A samozřejmě nechybí ani erotika. I když je zde mnoho věcí nereálných až nesmyslných, příběh jsem si užila. Beru to jako pohádku pro dospělé.


mischa5364
29.01.2024 3 z 5

Muž v černém je pro mě napínavý romantický trochu kriminální román. Naleznete tu plno intrik, vraždu, nedůvěru, ale také zloděje umění, akci a samozřejmě i lásku.

Trochu jsem měla problém s hlavníma postavama. Vůbec nevím, ale chemii mezi nimi jsem občas vůbec necítila. Některé situace mi přišli až absurdní a trochu jsem se i nudila.

Ale když vezmu knihu jako celek. Byla fajn, ale nemyslím si, že bych se kdy k ni znovu vrátila.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (21. týden)

19.05.2019


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Muž v černém v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených391x
ve Čtenářské výzvě11x
v Doporučených10x
v Knihotéce264x
v Chystám se číst127x
v Chci si koupit22x
v dalších seznamech3x