Muž vdaných žen přehled

Muž vdaných žen
https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/529329/bmid_muz-vdanych-zen-65beaff5e3384.jpg 4 60 60

Daniel Rys je spisovatel společenských románů, svobodný pětačtyřicátník, který si žije svůj pohodlný život. Píše, rád jezdí na motorce, ještě raději vysedává v barech a především si libuje v četných milostných avantýrách. Tento ideální stav mu zničehonic nabourá žena, se kterou ho pojí dávno zapomenutá minulost. S jejím příchodem najednou dostává Danielův život novou dynamiku, což mu ale začíná přinášet komplikace v jeho paralelně vedených nezávazných vztazích. Ocitá se na neprobádaném území, nevyhne se několika hořkosladkým přešlapům a ty ho donutí zamyslet se nad způsobem života, který až dosud vedl. Postupně přehodnocuje, co je skutečně důležité a co jen „pěna dní“, ovšem k očekávané katarzi nevede přímá cesta. Daniel k ní musí dospět přes karamboly, během nichž přijde nejen o několik svých vztahů, ale téměř i o život.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Muž vdaných žen. Přihlašte se a napište ho.

dzejn187
16.10.2024 3 z 5

Dějová linka nikterak složitá, prostě je to oddechovka. Četlo se to samo, ale nějak mi v tom prostě chyběla hlubší myšlenka. 3/5

Zuzaa
28.08.2024 3 z 5

Krátký příběh jednoho stárnoucího frajírka a mnoha nevyrovnaných žen kolem něj. Žádná postavu tu není sympatická, dějou se velká dramata, ale klouže to hodně po povrchu. Leč na dva dny u moře v létě - proč ne.

Jaruš7
27.08.2024 4 z 5

Citace:" Hrdina roku ji shodil skoro dřív , než jsem se stačil zeptat.
"Týna a jak dál?"
"Džastys!"
"Cože?"
"Tak si říká! Džastys."
Teprve v tu chvíli mi to došlo.
"Ty myslíš Justice?"
"Jo!"
Super, takže si říkala Spravedlnost.

Pohodová letní četba, ilustrace skvělé.

Román o vztazích s lehkostí a humorem

15.04.2024

Dokonalé městečko, Šašek a další knižní novinky (11. týden)

10.03.2024

Kniha Muž vdaných žen v seznamech

Alex Walló (p)
česká, 1973