Naše hriešne lži přehled
J. T. Geissinger
Je to šialenec, ale nedá sa mu odolať. Mladá žena na pokraji bankrotu. Ponuka tajomného miliardára, ktorá jej zmení život. Mocná posadnutosť, ktorá ich môže oboch zničiť. Sex Klamstvá Tajomstvá Vášeň Čo Callum McCord chce, to aj dostane. A nezáleží na tom, kam až musí zájsť.
Literatura světová Pro ženy
Vydáno: 2024 , Ikar (SK)Originální název:
Liars Like Us, 2023
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Naše hriešne lži. Přihlašte se a napište ho.
Jsem na 20 straně a slovo vagína jsem četla už asi 100x, tak trochu to odrazuje od dalšího otočení stránky..
(SPOILER)
No tak 4-4,5*
Kniha sa mi pacila, aj som sa vela nasmiala
Jedine co na Em bolo dobre, boli to jej vtipne myslienkove pochody. Inak by som ju niekedy preplesla, lebo kazdy sme nejaky ale s nou by som si nesadla.... Callum, no dobre tak sa zamiloval a urobil cokolvek aby ju ziskal. Mimochodom Killian?! Ved jeho kniha u nas este nevysla a vyjde kniha, kde sa objavi a prezradi nieco z knihy? Tak toto bola trosicka nedomyslene ale co uz .... Inak sa mi pribeh pacil a po dlhsej dobe je to kniha, z ktorej niesom uplne sklamana a bavila ma. Ale aj tak je moja srdcovka od tejto autorky Taju pro Tebe
Ignis fatuus, Host a další knižní novinky (23. týden)
02.06.2024
Kniha Naše hriešne lži v seznamech
2021 | Hořím pro tebe |
2021 | Taju pro tebe |
2022 | Toužím po tobě |
2024 | Nádherně krutý |
2024 | Krutý ráj |
Taká rozprávka, mne sa to páčilo.