Na lásku není nikdy pozdě přehled

Na lásku není nikdy pozdě
https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/233374/bmid_na-lasku-neni-nikdy-pozde-wrk-233374.jpg 4 9 9

Marie Mertová pochází z malé vesnice. Zamiluje se do syna z nesvářené rodiny. Její láska musí být oplakána. Rodiče ji nenápadně seznamují s partnerem, kterého by po jejím boku rádi viděli. Marie se provdá, porodí dvě děti. Život jí však nepřál, aby spolu s manželem vychovávali děti. Na veškeré starosti a problémy zůstává sama. Neztrácí víru v lepší život. Získává dobrou práci, později studuje při zaměstnání. Pořídí si auto, stává se z ní emancipovaná žena. Jejím životem prochází několik partnerů, k pevnému svazku však nedochází. O nezdar se vždy přičiní ti nejbližší. Rodina si matku přivlastňuje, vidí v ní pouze ženu určenou k plnění mateřských povinností. Měla by mít pro všechny pochopení, ale není nikdo, kdo by pochopil ji. V poslední třetině života svítá Marii naděje. Je možné, že by právě ona nalezla to, po čem celý život toužila? Totiž lásku?... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Na lásku není nikdy pozdě. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (4)

alnahu
17.10.2022 5 z 5

Ráda čtu knihy od této autorky v této se dočteme,životní příběh Marie,který se odehrává v době totality.Marii postihuje jedna rána za druhou,ale přesto neztratila víru v lepší život.

Šánka
14.08.2020 4 z 5

Taková letní prázdninová pohodovka o vztazích, o životě, jímž proplouvá hrdinka tohoto románu od svého mládí až po zralý věk.
Větší část děje se odehrává v době totality a asi bude bližší těm, kteří dobu zažili. Tuzex, bony, pořadníky na byty a školky......, ta atmosféra na vás dýchne, na spoustu věcí už se zapomíná. Jen to hledání a potřeba spřízněné duše a lásky zůstávají stejné v jakékoliv době.


EvikU.
08.04.2017 4 z 5

Kniha se mi líbila. Odpočinková četba.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Na lásku není nikdy pozdě v seznamech

v Přečtených19x
ve Čtenářské výzvě2x
v Knihotéce8x
v Chystám se číst5x
v Chci si koupit9x