Na první pohled přehled
Danielle Steel
Pro osmačtyřicetiletou Timmii O'Neillovou jsou jarní a podzimní přehlídky modelové konfekce v New Yorku, Miláně, Londýně a Paříži vyvrcholením její tvrdé a náročné práce. Díky ohromnému talentu, citu pro módní trendy i pro podnikání vybudovala impérium s mezinárodní působností, dosáhla světového věhlasu a uznání. Ani úspěch a uznání jí ale nedají zapomenout na krušnou minulost a nevydařené manželství. V byznysu riskuje s nadšením, ale riskovat své srdce se bojí. V průběhu pařížského týdne módy však onemocní a v jejím životě se objeví šarmantní francouzský lékař. Přátelský vztah na bezpečnou vzdálenost mezi Paříží a Los Angeles přerůstá ve vášnivou, smyslnou lásku. Lze ale skloubit dva tak odlišné světy a dvě tak silné osobnosti, navíc když je Jean-Charles ženatý?... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2014 , Ikar (ČR)Originální název:
First Sight, 2012
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Na první pohled. Přihlašte se a napište ho.
Pro někoho banální příběh, pro někoho totálně červený a pro mě evokace vlastních pocitů, když jsem se v o maličko mladším věku zamilovala. Prostě to bylo tak a popsala to úžasně. Proto ty čtyři hvězdy.
Kniha Na první pohled v seznamech
Kniha byla nudná a zbytečnými popisy moc zdlouhavá. Autorka měla použít možná více přímé řeči, aby kniha získala trochu náboj.