Na první pohled přehled

Na první pohled
https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/218942/bmid_na-prvni-pohled-Mpk-218942.jpg 4 30 30

Pro osmačtyřicetiletou Timmii O'Neillovou jsou jarní a podzimní přehlídky modelové konfekce v New Yorku, Miláně, Londýně a Paříži vyvrcholením její tvrdé a náročné práce. Díky ohromnému talentu, citu pro módní trendy i pro podnikání vybudovala impérium s mezinárodní působností, dosáhla světového věhlasu a uznání. Ani úspěch a uznání jí ale nedají zapomenout na krušnou minulost a nevydařené manželství. V byznysu riskuje s nadšením, ale riskovat své srdce se bojí. V průběhu pařížského týdne módy však onemocní a v jejím životě se objeví šarmantní francouzský lékař. Přátelský vztah na bezpečnou vzdálenost mezi Paříží a Los Angeles přerůstá ve vášnivou, smyslnou lásku. Lze ale skloubit dva tak odlišné světy a dvě tak silné osobnosti, navíc když je Jean-Charles ženatý?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (ČR)

First Sight, 2012

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Na první pohled. Přihlašte se a napište ho.

Aranel15
19.10.2021 1 z 5

Kniha byla nudná a zbytečnými popisy moc zdlouhavá. Autorka měla použít možná více přímé řeči, aby kniha získala trochu náboj.

ikul
23.10.2020 4 z 5

Pro někoho banální příběh, pro někoho totálně červený a pro mě evokace vlastních pocitů, když jsem se v o maličko mladším věku zamilovala. Prostě to bylo tak a popsala to úžasně. Proto ty čtyři hvězdy.

zimolka
05.05.2019 3 z 5

Jedna ze slabších knih od Steel,ale přečetla jsem až do konce.

Kniha Na první pohled v seznamech

Danielle Steel
americká, 1947