Na spadnutí přehled
Jeffrey Patrick Kinney
Deník malého poseroutky série
Nečekané dědictví umožní rodině Grega Heffleyho důkladně přestavět dům. Jenže brzo se zjistí, že taková rekonstrukce není žádná legrace. S každou zdí, která jde k zemi, se objeví nějaký nový problém: shnilé dřevo, jedovatá plíseň, nevítané potvůrky a ještě něco mnohem zlověstnějšího… Greg i jeho rodina začínají pochybovat, jestli to vůbec stálo za to. Až se prach usadí, ukáže se, zda budou moci zůstat… nebo se budou muset odstěhovat z města?... celý text
Literatura světová Pro děti a mládež Příběhy
Vydáno: 2024 , CooBooOriginální název:
Wrecking Ball, 2019
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Na spadnutí. Přihlašte se a napište ho.

Zápletka tohoto dílu byla v tom, že se Gregově rodině bortí dům a mají se stěhovat. Byl to jeden z mých nejlepších dílů poseroutky. Nejvíc mě pobavila příhoda, kdy se Gregova rodina ztratila na hřbitově. Byl to dobrý zážitek pro celou rodinu.
Knižní novinky (48. týden)
24.11.2019
Ocenění knihy (1)
2019 -
Český bestseller
(Překladová literatura pro děti a mládež)
Kniha Na spadnutí v seznamech
v Mé knihovně | 51x |
2009 | ![]() |
2011 | ![]() |
2009 | ![]() |
2016 | ![]() |
2011 | ![]() |
KNIHA: Tenhle díl mi přišel geniální! Autor popsal spoustu originálních a zábavných situací. Někdy jsem se dokonce smála nahlas a jednu konkrétní scénu navíc vyprávěla dál. A do poslední chvíle tak nějak netušila, jak to teda vlastně všechno skončí... Tohle bylo tak dobrý, že mě mrzelo, že další díl ještě doma nemám. Fakt doporučuju nejen dětem.