Na úteku přehled

Na úteku
https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/471031/bmid_na-uteku-SBS-471031.jpeg 5 62 62

Na úteku série

1. díl >

Príbeh o láske, vyrovnávaní sa so stratou a o tom, že najťažšie zápasy sú tie, čo sa odohrávajú v našom vnútri. On. Motorkár telom aj dušou, verný svojmu klubu a svojim zásadám. Má presnú predstavu o tom, ako má jeho život vyzerať, a je presvedčený, že svoju budúcnosť drží pevne v rukách. O pár mesiacov sa žení. Ona. V deň, keď jej otec tragicky zahynie, stratí nielen jeho, ale aj samu seba. Ani po dvoch rokoch nevie, kto vlastne je, no jedným si je istá: vie rozoznať, čo je správne a čo nie. Nie je pre ňu ťažké určiť, do ktorej kategórie patrí snúbenec jej novej kamarátky. Keby záležalo na nich, ani jeden by toho druhého netúžil stretnúť. Ibaže sa stalo. Ako sa Júlia vyrovná so skutočnosťou, že svet nie je čierno-biely a medzi dobrým a zlým jestvuje tisíc odtieňov? Je nevera neverou, až keď je fyzická, alebo sa začína už v mysli? A bude vôbec Adam ochotný vzdať sa všetkého, čo si vybudoval, a vykročiť do neznáma?... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Na úteku. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (20)

IroKlára
08.11.2023 5 z 5

Další kniha co jsem se nemohla odtrhnout od děje a zakousl se mi hluboko pod kůži. Ještě ve tři v noci jsem musela otevřít stránky druhého dílu a už teď vím, že bude další noc s minimem spánku. Vypadá to, že budu mít novou oblíbenou autorku...

0197
12.04.2023 5 z 5

Po této duologii jsem dlouho pokukovala a konečně jsem se k ní dostala. Moje třetí kniha od autorky a co příběh to pecka. Škoda, že tady v Česku se o její tvorbě moc neví :-(.

Bála jsem se, že mi nesedne prostředí motorkářů a skutečnost, že se tu hlavní hrdinka zamiluje do snoubence kamarádky. Milostné trojúhelníky nevyhledávám. Ale bylo to tak realisticky a čtivě napsané, že mi ani jedno nevadilo.

Júlii se dostala do pořádně na h*vno situace. Sžíralo jí to. Lásce člověk neporučí. Jasně mohla některé věci udělat jinak, ale bylo jí jen 19 let. Taky jsem přítele poznala v tomto věku a nedovedu si představit řešit něco podobného. Měla schopnost vytáčet Adama, byla divoká a po smrti otce hledala samu sebe.

Ještě jsem v knize nezažila tak mlčenlivého a uzavřeného hrdinu. Než ji řekl aspoň větu načekala jsem se :-). Byl tvrdohlavý a držel se vztahu se svou snoubenkou. I on mohl konat jinak. Ale to je život. Člověk dělá chyby. Potkali se v nesprávný čas.

I když spolu nevedli sáhodlouhé dialogy nebylo pochyb o oboustranné přitažlivosti. Právě ta chemie, vášeň a jiskra byla fascinující. Už jsem si myslela, že se snad ani pusy nedočkám :-).

Betky mi bylo líto. Neměla ani tušení a plánovala svatbu. Někdy byla vtíravější a mlela pantem tak moc, až mě štvala. Jak to s ní mohl Adam vydržet je mi záhadou :-). Za to Lukáš. Panečku. Okouzlující a chodící flirt :-). Konec je otevřený a mít další díl po ruce je nutnost.


andreamrs
12.08.2022 5 z 5

“Jak mi Vlk a Malá ukradli srdce.” Nevím, kdy jsem četla něco tak skvělého, napínavého a plného emocí. Tohle se mi tak neskutečně trefilo do vkusu. Hlavně to, jak se postavy vyvíjeli, jak jsem u druhého dílu nevěděla, co očekávat, a neskutečně mě to překvapilo - to prostředí, povahy hlavních postav, realistický příběh. Miluju to, že tak úžasnou knihu napsala slovenská autorka, že i my v máme tak kvalitní autory. Opravdu nemám slov, milovala jsem každou větu a každou vteřinu. Pro toho, kdo má rád jiskřivou romantiku, je tohle must read!

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (38. týden)

13.09.2020


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Na úteku v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených71x
ve Čtenářské výzvě1x
v Doporučených3x
v Knihotéce103x
v Chystám se číst58x
v Chci si koupit12x