Najjasnejšie hviezdy přehled

Najjasnejšie hviezdy
https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/472843/bmid_najjasnejsie-hviezdy-BZz-472843.jpg 3 97 97

Strhujúci príbeh o láske a klamstvách Karina pozná tvrdú realitu armádneho života. A ako každý, kto vyrástol v blízkosti vojenskej základne, vie, čo nasleduje po návrate vojaka z misie. Preto sa snaží budovať si pokojný život vo vlastnom dome. K rodine sa však neotáča chrbtom. Drží ju pokope. Aj keď je otec na misii, aj keď má brat Austin opletačky so zákonom. Austin robí jednu hlúposť za druhou a otec to už nezvláda. Karina potom všetko napráva, no aj ona postupne stráca pevnú pôdu pod nohami. A vtedy ho stretne – zatvorenú knihu, do ktorej veľmi túži nahliadnuť. Ako masérka spoznala mnoho vojakov, no tento je iný. Dvadsaťročný Kael má za sebou dve ťažké misie v Afganistane. Je uzavretý a neobvykle tichý. Nechce, aby sa Karina čo i len dotkla jeho pravej nohy. Karina si na jeho spoločnosť časom zvykne a prestane zastierať svoje city. Zdá sa, že konečne našla dlho hľadaný pokoj. Ilúzia však rýchlo vyprchá. Zrazu musí nájsť silu oddeliť pravdu od klamstiev a rozhodnúť sa, ako s ňou naloží.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (SK)

The Brightes Stars

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Najjasnejšie hviezdy. Přihlašte se a napište ho.

kniznisvetsjiri
09.09.2024 1 z 5

Jedno velké zklamání. Ale totální. Tak nudný příběh. Hlavní postava Karina mi byla tak nepříjemná. Nepochopitelné chování, dětinské. Kael, nemastný, neslaný. Skoro celá knížka se odehrává u Kariny v práci. Vyloženě jsem se musela nutit do čtení. Dávám půl hvězdičky za krátké kapitoly a půl hvězdičky za obálku.
Ale jako sorry, tohle fakt neeee.

Kája_95
29.05.2024 4 z 5

(SPOILER) Po přečtení všech knih After od Anny Todd jsem letos konečně zakoupila její další knihu Nejjasnější hvězdy. Očekávala jsem podobný příběh, jako u After, ale to jsem se trochu spletla, naštěstí mě kniha opravdu bavila a dokázala mě vtáhnout do děje. Nejjasnější hvězdy - kniha o dvojici voják Kael a dcera od vojáka Karina. Celkově prostředí, které se hodně točí kolem vojáků, což je milá změna oproti jiným knihám, které čtu. Karina je dívka, které má 20 let a postavila se na vlastní nohy, má svůj dům, má práci jako masérka. Má bratra dvojče Austina, který se jí mockrát sám od sebe neozve. Jejich matka je opustila a aktuálně o ní nic neví. Táta je voják, žije s novou přítelkyní, která se podle Kariny snaží na všechny zapůsobit, jako úžasná žena. Karina u sebe ubytovala kamarádku Elodie, která je těhotná a její manžel je aktuálně pryč - nečekaně je to také voják. Když Karina přijde jednoho dne domů, potká se tam s Kaelem - je to kamarád od Elodiina manžela a potřebuje někde přespat, Karina nakonec svolí, aby tam zůstal přes noc. Tento stejně starý muž se bude Karině ještě několikrát proplétat životem. Dokážou si k sobě najít cestu? Zamilují se do sebe? Dokáže Karina zapomenout na svůj slib sama sobě a začít si něco s vojákem? To vše se dočtete v této knize. Pokud čekáte nějakou eroťárnu, tak váz zklamu, to se v této knize opravdu dít nebude :-D. První malá akce proběhne až za půlkou knihy - pusa. Další díl této trilogie vyjde již letos - Nejtemnější měsíc by měl vyjít podle Databáze knih okolo 1.7.2024. Knihu hodnotím v závěru kladně :-).

Peťulka3
29.03.2024 5 z 5

Pomalejší rozjezd, ale myslím si,že příběh má potenciál a proto neubírám hvězdičku. Těším se na další díl a vzhledem k závěru soudím, že tam se na plný plyn pojede už od začátku. Odpočinková kniha,která se čte sama.

Zvrácená pouta, Netvor a další knižní novinky (48. týden)

28.11.2022

Knižní novinky (35. týden)

29.08.2021

Kniha Najjasnejšie hviezdy v seznamech