Nákypy: Zapékané pokrmy a suflé přehled
kolektiv autorů
nehodnoceno
V této knize se ocitnete ve světě nákypů, zapékaných (gratinovaných) jídel a suflé a dozvíte se, jak rozmanitá řada jídel existuje mezi vydatnými krajovými nákypy a lahodnými lehkými suflé. A snad se budete divit, co všechno dokážou vymyslet mlsné jazýčky.
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 1995 , Ikar (ČR) , Knižní klubOriginální název:
Aufläufe: Gratins und Soufflés, 1995
více info...
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nákypy: Zapékané pokrmy a suflé. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (1)
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Nákypy: Zapékané pokrmy a suflé v seznamech
Kniha zatím není zařazena v žádném seznamu (Přečtené knihy, Právě čtené,...)
protože mám ráda zapečené pokrmy ,tak si tady vždy vyberu,postupy jsou psané jednoduše a u každého je obrázek jak pokrm vypadá