Nákypy: Zapékané pokrmy a suflé podobné
kolektiv autorů

V této knize se ocitnete ve světě nákypů, zapékaných (gratinovaných) jídel a suflé a dozvíte se, jak rozmanitá řada jídel existuje mezi vydatnými krajovými nákypy a lahodnými lehkými suflé. A snad se budete divit, co všechno dokážou vymyslet mlsné jazýčky.
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 1995 , Ikar (CZ) , Knižní klubOriginální název:
Aufläufe: Gratins und Soufflés, 1995
více info...
Podobné knihy (11)

Kuchařka obsahující 330 receptů na zapékaná jídla. Od předkrmů po hlavní jídla, od typických receptů po méně obvyklé. více

Jak je to prosté a přitom chutné, prostě neodolatelné: takové jsou křupavé nákypy, zapékané pokrmy i jemná suflé, ideální pro hosty i oblíbená jídla pro celou rodinu. Jenom je třeba zvolit správné přísady a vše dobře och... více

Ve všech světových kuchyní, včetně české, se vyskytují v hojné míře pokrmy, které se upravují tímto způsobem a jsou velmi oblíbené pro svůj charakter, široký sortiment použitých surovin a jednoduchost přípravy. Sami se o... více

Máte rádi zapékaná jídla? Pak je tato kniha určena právě vám. Najdete tu recepty na klasické bramborové nákypy, ae i najídla rafinovanější, jako jsou například gratinované sardinky nebo oblíbené crumble s revení či hrušk... více

Recepty na zapékaná jídla pro 4 osoby více

Příprava pokrmů v troubě patří mezi vrcholy kuchařské magie. Než se váš výtvor upeče, můžete si dát třeba sklenku dobrého vína a oddat se čekání na výsledek svého snažení. Zlatohnědá barva hotového pokrmu a omamná vůně, ... více

Tato kniha Vám nabídne recepty, které si určitě zamilujete. Ale jen ten člověk, který nákypy a suflé miluje. více

Popis knihy není zatím k dispozici. více

Z trouby svůdně voní nákyp z brambor, zapékané těstoviny s parmezánem, sladké pomerančové suflé a slaný koláč s česnekem, pod jejichž křupavou kůrčičkou z vajec, smetany a sýra se skrývají úžasné ingredience: lilky, špen... více

Recepty od babičky, s fotopostupem. více