Nákypy: Zapékané pokrmy a suflé podobné
kolektiv autorů
V této knize se ocitnete ve světě nákypů, zapékaných (gratinovaných) jídel a suflé a dozvíte se, jak rozmanitá řada jídel existuje mezi vydatnými krajovými nákypy a lahodnými lehkými suflé. A snad se budete divit, co všechno dokážou vymyslet mlsné jazýčky.
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 1995 , Ikar (ČR) , Knižní klubOriginální název:
Aufläufe: Gratins und Soufflés, 1995
více info...
Podobné knihy (11)
Zapékání - 61 osvědčených receptů kolektiv autorůMáte rádi zapékaná jídla? Pak je tato kniha určena právě vám. Najdete tu recepty na klasické bramborové nákypy, ae i najídla rafinovanější, jako jsou například gratinované sardinky nebo oblíbené crumble s revení či hrušk... více
Zapékaná jídla Šárka Vaiglová
Recepty na zapékaná jídla pro 4 osoby více
Pečené a zapékané speciality Enkhuizen Minkowski
Příprava pokrmů v troubě patří mezi vrcholy kuchařské magie. Než se váš výtvor upeče, můžete si dát třeba sklenku dobrého vína a oddat se čekání na výsledek svého snažení. Zlatohnědá barva hotového pokrmu a omamná vůně, ... více
Nákypy gratinované & suflé Erika Köhler
Tato kniha Vám nabídne recepty, které si určitě zamilujete. Ale jen ten člověk, který nákypy a suflé miluje. více
Nákypy snadno a rychle Annette Wolter
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Nákypy a zapečené pokrmy Arnold Zabert
Z trouby svůdně voní nákyp z brambor, zapékané těstoviny s parmezánem, sladké pomerančové suflé a slaný koláč s česnekem, pod jejichž křupavou kůrčičkou z vajec, smetany a sýra se skrývají úžasné ingredience: lilky, špen... více
Překládaná jídla kolektiv autorů
Recepty od babičky, s fotopostupem. více
Zapékaná jídla Karel Höfler
Kuchařka obsahující 330 receptů na zapékaná jídla. Od předkrmů po hlavní jídla, od typických receptů po méně obvyklé. více
Nákypy a zapékaná jídla kolektiv autorů
Jak je to prosté a přitom chutné, prostě neodolatelné: takové jsou křupavé nákypy, zapékané pokrmy i jemná suflé, ideální pro hosty i oblíbená jídla pro celou rodinu. Jenom je třeba zvolit správné přísady a vše dobře och... více
Zapékané pochoutky Miloslav Nosovský
Ve všech světových kuchyní, včetně české, se vyskytují v hojné míře pokrmy, které se upravují tímto způsobem a jsou velmi oblíbené pro svůj charakter, široký sortiment použitých surovin a jednoduchost přípravy. Sami se o... více