Nákypy a zapečené pokrmy

nehodnoceno
Nákypy a zapečené pokrmy
https://www.databazeknih.cz/img/books/25_/252938/bmid_nakypy-a-zapecene-pokrmy-252938.jpg 0 0 0

Z trouby svůdně voní nákyp z brambor, zapékané těstoviny s parmezánem, sladké pomerančové suflé a slaný koláč s česnekem, pod jejichž křupavou kůrčičkou z vajec, smetany a sýra se skrývají úžasné ingredience: lilky, špenát, chřest, masové ragú, ústřice, lesní houby nebo jablíčka, nektarinky či ořechy. A připravíte to tak snadno! Můžete si zvolit pikantní nebo sladké, vydatné či jemné, zeleninové nebo ovocné - nechte se inspirovat překvapivými recepty pro každou příležitost, podle nichž jednoduše uvaříte a kterými příjemně překvapíte své hosty. Každé přání může být v podobě takových pokrmů splněno. A jí se tak horké, jak to neseme na stůl!... celý text

Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

Auflaufe und Gratins


více info...
Přidat komentář

Autorovy další knížky

Arnold Zabert
německá
1993  100%Nová velká škola I - Pečeme
1994  93%Nová velká škola II - Vaříme
2006  0%Nákypy a zapečené pokrmy
2002  0%Italská kuchyně - malá škola vaření