Italská kuchyně - malá škola vaření přehled
Arnold Zabert
Novou řadu evropských kuchyní otevíráme pohledem do italské gastronomie. Pro začátečníky, pokročilé i profesionály představujeme suroviny, místní speciality, potřebné náčiní, postupy i typické jižní receptury - špagety, fusilli, penne, pappardelle, ravioli, lasagne, pizzu, ryby, minestronu, lahodně sladké tiramisu nebo cassatu.
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Italská kuchyně - malá škola vaření. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Italská kuchyně - malá škola vaření v seznamech
Kniha zatím není zařazena v žádném seznamu (Přečtené knihy, Právě čtené,...)
Štítky knihy
Itálie polévky těstoviny dezerty italská kuchyně
Autorovy další knížky
1993 | Nová velká škola I - Pečeme |
1994 | Nová velká škola II - Vaříme |
2006 | Nákypy a zapečené pokrmy |
2002 | Italská kuchyně - malá škola vaření |