Nákypy a zapečené pokrmy podobné

nehodnoceno
Nákypy a zapečené pokrmy
https://www.databazeknih.cz/img/books/25_/252938/bmid_nakypy-a-zapecene-pokrmy-252938.jpg 0 0 0

Z trouby svůdně voní nákyp z brambor, zapékané těstoviny s parmezánem, sladké pomerančové suflé a slaný koláč s česnekem, pod jejichž křupavou kůrčičkou z vajec, smetany a sýra se skrývají úžasné ingredience: lilky, špenát, chřest, masové ragú, ústřice, lesní houby nebo jablíčka, nektarinky či ořechy. A připravíte to tak snadno! Můžete si zvolit pikantní nebo sladké, vydatné či jemné, zeleninové nebo ovocné - nechte se inspirovat překvapivými recepty pro každou příležitost, podle nichž jednoduše uvaříte a kterými příjemně překvapíte své hosty. Každé přání může být v podobě takových pokrmů splněno. A jí se tak horké, jak to neseme na stůl!... celý text

Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

Auflaufe und Gratins


více info...

Podobné knihy (11)

Pečené a zapékané speciality Pečené a zapékané speciality Enkhuizen Minkowski

Příprava pokrmů v troubě patří mezi vrcholy kuchařské magie. Než se váš výtvor upeče, můžete si dát třeba sklenku dobrého vína a oddat se čekání na výsledek svého snažení. Zlatohnědá barva hotového pokrmu a omamná vůně, ... více


Překládaná jídla Překládaná jídla kolektiv autorů

Recepty od babičky, s fotopostupem. více


Zapékaná jídla Zapékaná jídla Šárka Vaiglová

Recepty na zapékaná jídla pro 4 osoby více


Polévky, eintopfy, nákypy Polévky, eintopfy, nákypy Dr. Oetker

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Kuchařka: Zapékané pokrmy na 250 způsobů Kuchařka: Zapékané pokrmy na 250 způsobů Alena Doležalová

Kuchařka obsahuje výběr receptů na zapékané pokrmy. Tato technologie nabízí bezpočet různých variant, které můžeme kombinovat podle surovin i stavu peněženky. Autorka nabízí vyzkoušené recepty, podle kterých se dá skuteč... více


Nákypy gratinované & suflé Nákypy gratinované & suflé Erika Köhler

Tato kniha Vám nabídne recepty, které si určitě zamilujete. Ale jen ten člověk, který nákypy a suflé miluje. více


Zapékané pochoutky Zapékané pochoutky Miloslav Nosovský

Ve všech světových kuchyní, včetně české, se vyskytují v hojné míře pokrmy, které se upravují tímto způsobem a jsou velmi oblíbené pro svůj charakter, široký sortiment použitých surovin a jednoduchost přípravy. Sami se o... více


Zapékaná jídla Zapékaná jídla Karel Höfler

Kuchařka obsahující 330 receptů na zapékaná jídla. Od předkrmů po hlavní jídla, od typických receptů po méně obvyklé. více


Nákypy a zapékaná jídla Nákypy a zapékaná jídla kolektiv autorů

Jak je to prosté a přitom chutné, prostě neodolatelné: takové jsou křupavé nákypy, zapékané pokrmy i jemná suflé, ideální pro hosty i oblíbená jídla pro celou rodinu. Jenom je třeba zvolit správné přísady a vše dobře och... více


Zapékání - 61 osvědčených receptů Zapékání - 61 osvědčených receptů kolektiv autorů

Máte rádi zapékaná jídla? Pak je tato kniha určena právě vám. Najdete tu recepty na klasické bramborové nákypy, ae i najídla rafinovanější, jako jsou například gratinované sardinky nebo oblíbené crumble s revení či hrušk... více

Autorovy další knížky

Arnold Zabert
německá
1993  100%Nová velká škola I - Pečeme
1994  93%Nová velká škola II - Vaříme
2006  0%Nákypy a zapečené pokrmy
2002  0%Italská kuchyně - malá škola vaření