Nářek ze tmy přehled

Nářek ze tmy
https://www.databazeknih.cz/img/books/92_/9212/bmid_narek-ze-tmy-oMT-9212.jpg 4 103 103

Hlavní hrdinka Zita se vydala s malou dcerkou Aničkou za kamarádkou pracující v Jižním Tyrolsku. Zdánlivě cizí prostředí, kde se ale Češi cítí jako doma. A prožívají osobní propletence hrozící katastrofou. A jakmile jde o majetek, tajemnou vraždu a vydírání, nikdo si nemůže být ničím jistý. Je to uzavřená společnost kolem jedné restaurační chaty, přesto Hamerová dokázala vykreslit osobité charaktery.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nářek ze tmy. Přihlašte se a napište ho.

Kalokagathia
27.09.2024 1 z 5

Prvnich 120 stran z cca 220 je to jen jakysi radoby roman tak do cerveny knihovny podprumerny kvality. Dokonce jsem si po precteni trictvrtin knihy musela overit, zda je to opravdu detektivka.
Zapletka neuveritelna, stejne jako emoce postav. A pak najednou na poslednich 5 stranach se autorka rozhodla, ze to konecne bude napinavy.
Jedine plus, ze je to celkem ctive

Katy4047
12.09.2024 2 z 5

Detektivní zápletka mě nebavila. Zajímavější byl vztah naivní hlavní hrdinky. Ta mi sice nebyla sympatická, ale to nevadí, i tak mě zajímalo, jak to dopadne. Nenáročná oddychovka, u které se nemusí přemýšlet.

medlovice
14.05.2023

Hrozná nuda a přesně jak to napsala HaHa 11 , až na tu poslední větu.

Kniha Nářek ze tmy v seznamech