Narozeniny přehled
Danielle Steel
Valerie Wyattová je uznávanou odbornicí na elegantní bydlení a životní styl a ve své profesi nemohla dosáhnout více. Její dcera April provozuje vlastní vysněnou restauraci a zákazníci její jídlo milují. Jack Adams je legendou amerického fotbalu, čtyřnásobným vítězem Super Bowlu, členem Síně slávy a v současnosti jedním z nejpopulárnějších sportovních komentátorů. Všechny tři postavy spojuje jediné – zrovna oslavili narozeniny a přemýšlejí o tom, zda daň, kterou za úspěch zaplatili, nebyla příliš vysoká. Valeria, April i Jack jsou totiž až zoufale osamělí.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2012 , Ikar (ČR)Originální název:
Happy Birthday, 2011
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Narozeniny. Přihlašte se a napište ho.
dokonale se dokážu vžít do situace kterou obě ženy zažívají. velice barvitě popsané a celkově to je nádherný příběh
Kniha Narozeniny v seznamech
Rozhodovala jsem se mezi 3 a 4 hvězdami a nakonec jsem ohodnotila jen 3mi a to hlavně kvůli obyčejnosti. Knížka byla fakt oddychovka, na můj vkus až moc. Mám ráda jak Steelová píše, ale tohle bylo hrozně jednoduché a dalo se přesně očekávat jak vše dopadne. Nebylo to špatné, to určitě ne, jen prostě mě to ničím neuchvátilo.