Náš svět v obrazech: Obrazová encyklopedie: Od velkého třesku po street art přehled

Náš svět v obrazech: Obrazová encyklopedie: Od velkého třesku po street art
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/542768/bmid_nas-svet-v-obrazech-od-velkeho-tresku-po-street-art.png 5 1 1

Ve fakty nabité encyklopedii pro děti a mládež nazvané Náš svět v obrazech si každý najde právě ty informace o planetě Zemi, které ho zajímají. Vydejte se na cestu od počátku věků do současnosti, dokonce i budoucnosti, a ponořte se do astronomie, kosmonautiky, mineralogie, geografie, fyziky, chemie, technologie, historie, filozofie, literatury, malířství a sochařství, archeologie, hudby, filmu, divadla, tance, sportu, her i dalších témat. Můžete si prohlédnout přes 1200 působivých fotografií, nákresů a ilustrací s krátkými popisky o klíčových i zábavných faktech. Kniha poslouží celé rodině jako výjimečná encyklopedie všeho a pro všechny. V řadě obrazových encyklopedií objevujte svět také v dalších specializovaných dílech, jako jsou nejnovější Dinosauři nebo Periodická tabulka prvků.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Náš svět v obrazech: Obrazová encyklopedie: Od velkého třesku po street art. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (1)

Nermal
17.09.2024 5 z 5

Graficky pěkně vypravená obrazová encyklopedie, která by se dětem mohla líbit. Připomněla mi trochu knížku Od agamy po žraloka, jen její záběr je mnohem širší než jen zvířata. Takovou knížku by si naše generace určitě přála najít pod stromečkem. Současné tužby dětí v tomto směru si netroufám odhadnout.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Náš svět v obrazech: Obrazová encyklopedie: Od velkého třesku po street art v seznamech

v Přečtených1x