Následník přehled
Kateřina Loučková
Kniha je určena pro příznivce zajímavých příběhů, kteří nemají moc času na čtení a není určena dětem. Království ohrožené občanskou válkou má pouze jedinou šanci. Najít unesenou dědičku trůnu a výhodně ji provdat. Jenže protivník je vychytralý a králův nejschopnější velitel na cestě za princezninou záchranou musí překonat několik nebezpečných a záludných překážek. Ale co když se nakonec ukáže, že na jednoho hráče se v téhle partii trochu zapomnělo? Co se stane, když král nemá syna a jeho jediná dcera beze stopy zmizí? Co dělat, když na hranicích stojí nepřátelé a zemi hrozí bratrovražedná válka? A co když se navíc králův oblíbený vojevůdce během hledání princezny narychlo ožení? I o tom vypráví čtivá romantická novela s prvky fantasy, která nese název Následník.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Následník. Přihlašte se a napište ho.
Sladká jednohubka na nedělní odpoledne. Prvků fantasy jsem sice moc nenašla (ve skutečnosti žádný), ale moc se mi příběh líbil. Asi nejvíc mě zaujala poetická jména hrdinů i sídel v zemi. A povedených složek bylo víc - zamotaný a docela náročný děj, který by snesl širší zpracování. Pěkně vykreslené charaktery i uvěřitelná zápletka. Jediné místo, které mi trochu skřípalo, bylo závěrečné vítězné vystoupení Jitřenky, kdy velí všem (mužům) v královském sídle. To mi nepřipadne věrohodné. Na druhou stranu musím vyzdvihnout krásnou obálku, kterou si autorka vytvořila sama.
Kniha Následník v seznamech
2017 | Lovec věna |
2022 | Tajemství černé dámy |
2016 | Dračí nevěsta |
2020 | Lesní klenot |
2018 | Josie a kolt |
Hezoučké čtení. Trochu drsnější, trochu pohádka, a jak poznamenala kolegyně, ta jména jsou okouzlující.