A jestli neumřela, vyšiluje dodnes přehled

A jestli neumřela, vyšiluje dodnes
https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/431537/bmid_a-jestli-neumrela-vysiluje-dodnes-aBG-431537.jpg 4 169 169

Nesnáším Pohádkov série

1. díl >

Seznamte se s Gerdou, dospělou ženou v těle šestileté holčičky, která trčí v kouzelném světě Pohádkově, odkud se už třicet let nemůže dostat zpátky domů. Sama, jen s mouchou Láďou a válečnou sekerou, musí obstát proti slimáčím lordům, houbovým mužíkům, zombie faunům, barbarům, své Nemesis královně Mrakétě a spoustě dalších šíleností!... celý text

Literatura světová Komiksy Fantasy
Vydáno: , Crew

I Hate Fairyland, Vol. 1: Madly Ever After by Skottie Young, 2016

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize A jestli neumřela, vyšiluje dodnes. Přihlašte se a napište ho.

zandu
07.11.2024 5 z 5

Hustej masakr :-)

Yila
04.10.2024 4 z 5

Rozhodně netradiční pojetí pohádkových postav. Velmi grafické, ale přesto veselé. Vtipně psaná "sprostá" slova mi přišla jako dobrý nápad. Určitě si přečtu další díl.

Varjohukka
27.05.2024 4 z 5

Další komiks, který mi byl (omylem?) doporučen pro dceru (7). No úplně pro (mladší) děti to není, je tu dost násilí a drsných scén a vtipně maskovaných sprostých slov.
Dcera nakonec komiks prolistovala a chtěla ho přečíst, protože je fakt bláznivě barevný a plný pohádkových bytostí, takže jsme se do něj pustily společně. Obě jsme se nakonec dobře bavily, i když je to teda trošku drsnější humor. Dceru nejvíc pobavila ta maskovaná sprostá slova (naštěstí některá si ještě "nepřeložila", ale pobavila ji i tak).
Určitě se poohlédnu po pokračování.

Knižní novinky (12. týden)

16.03.2020

Kniha A jestli neumřela, vyšiluje dodnes v seznamech

v Mé knihovně77x

Skottie Young