Návnada na vraha přehled
Roger Longrigg
Detektivní příběh o Danu Mallettovi, jenž je podle slov kritiky "trnem v oku pro policii, magnetem pro ženy a potěchou pro čtenáře".
Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: 1989 , OdeonOriginální název:
Bait on the Hook, 1984
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Návnada na vraha. Přihlašte se a napište ho.
Tady asi opravdu se nelze moc zabývat logikou děje. S ani ne tak velkou nadsázkou se dá říct, že způsob psaní převyšuje samotnou zápletku.
Dávám tři.
Mám velice ráda anglický humor, ovšem tato knížka byla tak prostoduchá, že mě nebavilo ji číst. Od začátku bylo jasné co, kdo a proč spáchal. Možná je vhodná pro čtenáře, který teprve začíná číst tyto knihy. Také mě odrazovaly hrubé chyby v překladu, jak je zmíněno níže v jiném komentáři. Ono také knize nepřidá, když chvíli je pes Žofie a najednou se přetvoří v Sofii.
Kniha Návnada na vraha v seznamech
od začátku je jasné, že tu někdo někoho vodí za nos. jasné nebylo pouze to, kdo je opravdu vrah. takže ten závěr byl překvapující, logický a spořádaný. na rozdíl od celé té fantasmagorie předtím.
opravdové čtení na dovolenou i s nástinem, jak pracuje fantazie dítěte, když nemá mantinely.
kdo to nečetl jako detektivku ale jako humoristický román, nemůže být zklamán.