Návnada na vraha přehled

Návnada na vraha
https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/42928/bmid_navnada-na-vraha-J8f-42928.png 3 31 31

Detektivní příběh o Danu Mallettovi, jenž je podle slov kritiky "trnem v oku pro policii, magnetem pro ženy a potěchou pro čtenáře".

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: , Odeon

Bait on the Hook, 1984

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Návnada na vraha. Přihlašte se a napište ho.

freejazz
03.01.2023 4 z 5

od začátku je jasné, že tu někdo někoho vodí za nos. jasné nebylo pouze to, kdo je opravdu vrah. takže ten závěr byl překvapující, logický a spořádaný. na rozdíl od celé té fantasmagorie předtím.
opravdové čtení na dovolenou i s nástinem, jak pracuje fantazie dítěte, když nemá mantinely.
kdo to nečetl jako detektivku ale jako humoristický román, nemůže být zklamán.

milan3144
14.08.2022 3 z 5

Tady asi opravdu se nelze moc zabývat logikou děje. S ani ne tak velkou nadsázkou se dá říct, že způsob psaní převyšuje samotnou zápletku.
Dávám tři.

ZoeChaya
17.08.2021 1 z 5

Mám velice ráda anglický humor, ovšem tato knížka byla tak prostoduchá, že mě nebavilo ji číst. Od začátku bylo jasné co, kdo a proč spáchal. Možná je vhodná pro čtenáře, který teprve začíná číst tyto knihy. Také mě odrazovaly hrubé chyby v překladu, jak je zmíněno níže v jiném komentáři. Ono také knize nepřidá, když chvíli je pes Žofie a najednou se přetvoří v Sofii.

Kniha Návnada na vraha v seznamech

Autorovy knížky

Roger Longrigg