Návrat do neznáma přehled
Tomáš Lukavec
Představte si, že…vše, na co jste zvyklí, je pryč. Vaše jméno, majetek, rodina. Kým se stanete? Tím, kým jste nyní, nebo někým úplně jinačím. Osobnostně rozvojový příběh inspirovaný tajuplným mystériem kultu Neznámo.
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Návrat do neznáma. Přihlašte se a napište ho.
Nelíbil se mi styl v jakém je kniha napsaná. Přišla mi chaotická a některé pasáže bych úplně vypustila. Také tam byli chyby. Podruhé už bych ji do ruky nevzala.
Čekala jsem oduševnělý literární jazyk, filosofický příběh. Jsem zklamaná. Číst knihu pro mě bylo sebepřemáháním. Názor ať si udělá každý sám. Styl psaní na mě působil vulgárně, tvrdě a úsečně, celkově mi číst knihu bylo nepříjemné a pořád jsem si během čtení kladla otázku, tohle opravdu napsal ten Lukavec, co se prezentuje jako slušný a jemný člověk ve videích na zákonech bohatství? Používání vulgarismů mi do příběhu nezapadalo a nechápala jsem, v jaké souvislosti je autor používá. Kniha na mě působila jako totální chaos. Ani líbivý konec celkový dojem z knihy nezachránil.
Kniha Návrat do neznáma v seznamech
2018 | Strážce majáku |
2016 | Jsi značka?! - Dobře se bavte a vydělávejte u toho peníze |
2022 | Návrat do neznáma |
2019 | Průvodce k bohatství |
2023 | Vědma z Dálie |
Nevím, asi jsem knihu nepochopila.