Návrat na panství přehled
Amanda Geard
V roce 1940 dojde na panství Blackwater Hall k záhadnému zmizení lady Charlotte. Ve stejnou dobu obdrží její švagrová ve svém londýnském bytě dopis vypovídající o tajemství, které musí zůstat ukryto. V současnosti přiměje série osobních neúspěchů bývalou reportérku Ellie k návratu do rodné vísky, kde vybledlý dopis najde. Pochopí, že může být klíčem nejen k Charlottinu dávnému zmizení…... celý text
Literatura světová Historické romány
Vydáno: 2022 , AlpressOriginální název:
The Midnight House, 2022
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Návrat na panství. Přihlašte se a napište ho.
V příběhu se střídá minulost 2-krát a současnost.Trošku je to zamotané,ale kdo má rád rodinné tajemství,které se postupně odkrývají,tak tenhle příběh,tahle knížka je dobrá volba.Je v ní zmizení,tajná láska a na konci pěkné rozuzlení rodinného příběhu.Pěkná knížka.
Nemohla jsem se začíst, střídání minulosti se současností bylo trošku náročné, ale pokud vás nikdo neustále nevyrušuje od čtení... pak je to příjemné počteníčko. Doporučuji.
Vychází Povídky, které pomáhají a další knižní novinky (34. týden)
21.08.2022
Kniha Návrat na panství v seznamech
Kvalitně napsaný román, o tom nelze pochybovat. Tematicky však pro mne nepříliš atraktivní, hledání ztracené ženy a jejího potomka nebylo pro mne dostatečně akční. Také zdržuje spousta výplňových vycpávek jako příprava pokrmů, proti střídání místa a času však nemám z hlediska napětí žádných námitek. Určitě se najde hodně čtenářek, které budou z románu přímo unešené.