Nedeľný obed s rodinou a priateľmi přehled
Gordon Ramsay
Ďalšia z kníh vynikajúceho anglického kuchára prináša recepty a návody na prípravu fantastických a nápaditých nedeľných obedov od predjedla až po ľahké ovocné dezerty. Gordonovi Ramsaymu ide predovšetkým o to, aby sa nedeľný obed stal tým, čím býval – príjemným stretnutím rodiny za spoločným stolom. Recepty sú z rôznych krajín Európy aj z ázijskej kuchyne. Čitateľ tu nájde bežné nedeľné jedlá i slávnostné či príležitostné menu, napríklad vianočné. Recepty zvládnu nielen zdatní a skúsení kuchári, ale aj začiatočníci.... celý text
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2007 , Slovart (SK)Originální název:
Gordon Ramsay’s Sunday lunch, 2005
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nedeľný obed s rodinou a priateľmi. Přihlašte se a napište ho.
Kuchařka pro nás Čechy o ničem , šílené kombinace salát z holubím masem, kokosová rýže, hrušky s roketui a další patlaniny jediné co zaujalo zimní dušené hovězí a známá svíčková Welington ( svíčková pečená v listovém těstě) . Knize se nadají upřít pěkné fotografie pokrmů, jinak škoda peněz, tuhle kuchařku koupit matce tak mi ji hodí na hlavu, není nad starou dobrou klasiku Vilém Vrabec- Velká kuchařka, Kuchařka naší vesnice atd.
Nevím, proč jsem uvěřila, že by se dalo podle této knihy vařit. Nedá!!! Ale je plná nááádherných fotek jídla.
Kniha Nedeľný obed s rodinou a priateľmi v seznamech
2008 | Rychlá jídla |
2007 | Ráj v kuchyni |
2007 | Nedělní oběd: s rodinou i přáteli |
2019 | Moje dokonalá fit jídla |
2020 | Chutně a rychle |
Ramsyho kuchařka je tipicky anglická , pro nás čechy asi málo použitelná ,nicméně určitě vyzkouším dušenou cuketu s cherry rajčátky a worčestrem a kuře s hráškem .