Young Avengers přehled
Ed Brubaker , Allan Heinberg , Paul Cornell , Matt Fraction , Cory Petit , Kevin Grevioux , Roberto Aguirre-Sacasa , Brian Reed
Nejmocnější hrdinové Marvelu série
Young Avengers, tým teenagerovských titánů, který se zformoval, když je svět potřeboval nejvíce, nejsou typickou superhrdinskou partou, jakou byste asi očekávali. Na sklonku nejtemnějšího dne v dějinách Avengers byl aktivován protokol, který má vyhledat novou generaci hrdinů, která by mohla ochraňovat Zemi. Kdo jsou Young Avengers a jaké pouto je váže k nejmocnějším hrdinům světa? To se dozvíte právě tady! Ty největší talenty marvelovské stáje vám v této knize dokážou, že jsou mnohem víc než něčími malými pomocníčky! Obsahuje: Pomocníčci Young Avengers: Debutanti... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Young Avengers. Přihlašte se a napište ho.
Komiks ve zkratce představí všechny členy Young Avengers, kdy jsou uvedeni svým debutním číslem a následně tu máme jednotlivé příběhy mladých hrdinů, které mají ukázat jejich civilní život. Některé z nich jsou lepší, jiné horší, stejné je to i s kresbou, protože každý příběh zpracovával někdo jiný. Jako seznamovačka je to fajn, ale víc od toho nečekejte.
Young Avengers je to o mladých avengers co zachranují svět. V prvním příběhu není poznat že by byli superhrdinové byl moc krátký. V druhém díle nám ukazuje vztahy mezi jednotlivými členy tohoto týmu a zároveň pouta mezi jejich rodinami ten už byl už delší.
Hlavní postavy:
(mladá dívka, která převzala Hawkeyeovu úlohu)
Hulkling (mimozemšťan, který mění svou podobu)
Iron Lad (mladík v Iron Manově brnění)
Patriot (díky krevní transfuzi má v žilách sérum super vojáka)
kniha se mi líbila takže dávám 5 hvězdiček
americká Kevin Grevioux
americká, 1962 Roberto Aguirre-Sacasa
nikaragujská, 1975 Brian Reed
americká
Některé příběhy se povedly jiné jsou slabší