Young Avengers přehled

Young Avengers
https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/396098/bmid_young-avengers-Mcx-396098.jpg 4 35 35

Young Avengers, tým teenagerovských titánů, který se zformoval, když je svět potřeboval nejvíce, nejsou typickou superhrdinskou partou, jakou byste asi očekávali. Na sklonku nejtemnějšího dne v dějinách Avengers byl aktivován protokol, který má vyhledat novou generaci hrdinů, která by mohla ochraňovat Zemi. Kdo jsou Young Avengers a jaké pouto je váže k nejmocnějším hrdinům světa? To se dozvíte právě tady! Ty největší talenty marvelovské stáje vám v této knize dokážou, že jsou mnohem víc než něčími malými pomocníčky! Obsahuje: Pomocníčci Young Avengers: Debutanti... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Young Avengers. Přihlašte se a napište ho.

Luigi1
13.07.2023 3 z 5

Některé příběhy se povedly jiné jsou slabší

ArkAngel
11.07.2022 3 z 5

Komiks ve zkratce představí všechny členy Young Avengers, kdy jsou uvedeni svým debutním číslem a následně tu máme jednotlivé příběhy mladých hrdinů, které mají ukázat jejich civilní život. Některé z nich jsou lepší, jiné horší, stejné je to i s kresbou, protože každý příběh zpracovával někdo jiný. Jako seznamovačka je to fajn, ale víc od toho nečekejte.

JiRkApEsTa
05.01.2021 4 z 5

Young Avengers je to o mladých avengers co zachranují svět. V prvním příběhu není poznat že by byli superhrdinové byl moc krátký. V druhém díle nám ukazuje vztahy mezi jednotlivými členy tohoto týmu a zároveň pouta mezi jejich rodinami ten už byl už delší.
Hlavní postavy:
(mladá dívka, která převzala Hawkeyeovu úlohu)
Hulkling (mimozemšťan, který mění svou podobu)
Iron Lad (mladík v Iron Manově brnění)
Patriot (díky krevní transfuzi má v žilách sérum super vojáka)
kniha se mi líbila takže dávám 5 hvězdiček

Kniha Young Avengers v seznamech