Pokrevní bratři přehled
Brian Lumley
Než se Harry Keogh obětoval pro zničení všech upírů, zplodil s cikánskou dívkou dvojčata. Jenomže všichni Vampýři zničeni nebyli a ve světě na druhém konci červí díry se schyluje k novým bojům, do kterých jsou zataženi i Harryho synové a pokrevní bratři, Nestor a Nathan.
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pokrevní bratři. Přihlašte se a napište ho.

Pokračování skvělé série o nekroskopovi má v tomto a v dalších dílech již spíše sestupnou tendenci kvality. Autor už téma jen více rozváděl a rozmělňoval, byť v tomto díle se děj odehrává na původním území vampírů (mimo Zemi) a příběh se točí okolo potomků Harryho Keogha. Je to ovšem stále výborné čtení, které mě rozhodně nenudilo.
4.8.2023 - přečteno podruhé ... 75%

Tak trochu z jiného světa. Původní myšlenka se nám schovala do pozadí a začal nám jakoby úplně jiný román pod hlavičkou Nekroskopa. Tak nějak bych to viděl, ale na druhou stranu, když už v dílu zdroj bylo nakousnut svět vampýrů tak proč nezasadit další část právě do něj. Celkem jsem si pročetl a pobavil, tak jsem zvědav co bude následovat. Asi mě to bavilo víc než první tři díly.
Kniha Pokrevní bratři v seznamech
v Mé knihovně | 136x |
1994 | ![]() |
1996 | ![]() |
1998 | ![]() |
2000 | ![]() |
1999 | ![]() |
Poslední dva díly předchozí pentalogie u mě už příliš nefungovaly, takže jsem šel do šestého pokračování (respektive do úvodního svazku nové trilogie) se silnými obavami. A ono to pro mě nakonec nedopadlo až tak špatně. Mě osobně tedy dění v paralelním světě až nečekaně bavilo a znovu u mě probudilo zájem o celou značku.