Nenávisť přehled
Danielle Steel
Sedemnásťročná Grace Adamsová sa v sebaobrane ocitá za hranicou zákona. Dvojročné väzenie ovplyvní jej ďalší život, bojuje s brutalitou a násilím, aké vládnu v pochybných gangoch v Chicagu i New Yorku, nevyhne sa škandalóznym vzťahom, ale jej úsilie o vlastnú nezávislosť nakoniec víťazí. Po návrate na slobodu zabúda na prežité útrapy vo svete módnych fotografov v Chicagu a napokon odchádza do New Yorku, kde, už ani neveriac v zázrak, stretne svoju osudovú lásku.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 1997 , Slovenský spisovateľOriginální název:
Malice, 1996
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nenávisť. Přihlašte se a napište ho.
(SPOILER) Za mě jedna z nejlepších a nejčtivějších knih od Steel (zatím). Moc se mi líbila zápletka, i když drsná, ale mělo to spád, bylo to uvěřitelné, dojemné a jiné, než na co jsem u spisovatelky zvyklá. Nebylo to tak přeslazené a předvídatelné. Ke konci se to sice trochu táhlo a moc mě nezaujala politická část, ale všechno do sebe pěkně zapadlo a příběh se přirozeně uzavřel.
Kniha Nenávisť v seznamech
Knížka mě hodně bavila tak do půlky, to se četlo jedním dechem, pak už mi to přišlo slabší, až jsem nějaké odstavce přeskakovala.